Nem tér vissza a megvert híradós

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
verés Borsa Miklós köztévé Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borsa Miklós, az M1 híradósa, akit múlt héten megvertek, úgy döntött, nem tér vissza a csatornához. 

Borsa Miklóst, az M1 műsorvezetőjét Balatonfüreden támadták meg múlt héten. Először azt kérdezték tőle, ő mondja-e a híreket, majd rárontottak és ütötték, közben pedig azt ordították neki: "Most hazudj!"

Az eset óta a híradós nem volt látható adásban, nagyon megviselték a történtek. Borsa Miklós a Napi Gazdaságnak nyilatkozta, hogy egy ideig még biztosan nem fogják a tévénézők látni, legalábbis a Híradóban. A csatornánál nem mondott fel.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A támadók ellen jelenleg nyomozás folyik.

Nőügy miatt késelhetett a fiatal férfi a Westendbenhttp://www.life.hu/news/20150421-nougy-miatt-keselhetett-a-fiatal-ferfi-a-westendben.htmlMúlt héten a Westend bevásárlóközpontban szúrt meg egy 21 éves fiú egy 24 évest, akit életveszélyes sérülésekkel kórházba szállítottak. Nő lehetett a dolog mögött. NewsThinkstockTöbb száz diák demonstrált Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150421-tobb-szaz-diak-demonstralt-budapesten-a-tobb-alapkepzesi-szak-megszuntetese-ellen.htmlHétfő este, az Emberi Erőforrások Minisztériumának épülete előtt ért véget az ELTE lágymányosi campusától indult békés demonstráció.News--Négylábú szakember - Kutya vette videóra a lánykérésthttp://www.life.hu/news/20150420-kutya-vette-videora-a-lanykerest.htmlHát ez nagyon cuki! Kurt Gies igazán különleges lánykérést szeretett volna, ezért legjobb négylábú barátjához fordult segítségért.NewsThinkstock7 tipp, amellyel másodpercek alatt feltöltődhetszhttp://www.life.hu/news/20150420-tippek-masodpercek-alatt-feltoltodhetsz.htmlNapozás, kutyasétáltatás, egy jegeskávé és beszélgetés a legjobb barátnőddel - ezek mind szuper módszerek arra, hogy feltöltődj, az egyetlen baj az, hogy mindegyik több időt igényel, mint amivel általában gazdálkodhatsz. Íme néhány szuper tipp, amivel másodpercek alatt feltöltődhetsz. NewsThinkstock10 órán át szenvedett a lány, hogy eltüntessék a pedofil énekesre emlékeztető tetoválásáthttp://www.life.hu/news/20150420-lostprophets-tetovalasat-tuntette-el-a-lany-mert-a-zenekar-enekese-pedofil.htmlEllia Beasley imádta a Lostprophets zenekart tiniként, ezért tetováltatott magára egy sort a banda egyik dalszövegéből. Az együttes frontemberét 2013-ban pedofília miatt börtönbüntetésre ítélték, korábbi rajongója pedig elhatározta, megszabadul a rá emlékeztető tetoválástól. NewsThinkstockKettős magyar siker a Vivicittánhttp://www.life.hu/news/20150419-a-29-telekom-vivicitta-varosvedo-futas-felmaratoni-mezonyenek-kettos-magyar-sikere.htmlA férfiaknál Varga István, a nőknél pedig Merényi Tímea Krisztina nyerte a félmaratoni versenyt a margitszigeti központtal zajló 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.