Így veszett össze Ördög Nóra és Nánási Pál

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
karácsony TV2 kiborulás Kasza! (tévéműsor) Nánási Pál házaspár Ördög Nóra veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen vicces videót még sosem láttunk az álompárról! Ördög Nóra és Nánási Pál elmesélték, milyen, amikor összevesznek.

Ördög Nóra meghitt karácsonyt tervezett a családdal, ám párja nem tudott se fát szerezni, se húst a vacsorához. A Kasza! show-ban Nóra és férje, Nánási Pál elmondta: nem tiltakoznak az álompár titulus ellen, de van, hogy úgy alakul, összekapnak.

„Nagyon felkészültem arra, hogy álomkarácsonyt varázsolunk majd a gyerekeknek, és ezzel kapcsolatban pontos tervek voltak a fejemben" – kezdte Nóra, akitől férje vette át a szót.

„Arra számítottam, hogy 23-án este tudok majd fát venni, de 7 órakor bezártak az árusok, és sehol nem tudtam megvásárolni a karácsonyfánkat" – magyarázta Pali.

„Mikor ez kiderült, nagyon kiborultam, mert szerettem volna egy békés, nyugodt karácsonyt, és amikor hazajött, úgy néztem rá, mint egy tömeggyilkosra" – mesélte nevetve Nóra.

Kiderült, ki törte ketté Fodor Zsóka tévés karrierjéthttp://www.life.hu/bulvar/20150422-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-magdi-anyusa-elarulta-hogy-kudlik-julia-torte-kette-teves.htmlA Barátok közt Magdi anyusát sokáig alakító Fodor Zsóka régi titokról rántotta le a leplet.TV + Bulvár--Pásztor Anna véres zsákot húzott a fejérehttp://www.life.hu/bulvar/20150422-pasztor-anna-enekesno-a-rising-star-zsuritagja-veres-zsakot-huzott-a-fejere.htmlAz extravagáns énekesnő ismét a rajongók kedélyeit borzolta: megmutatta, milyen, amikor ijesztő maskarában pózol.TV + BulvárOrigoCserpes Laura jött, Berki Krisztián pedig kimenekült a stúdióbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150421-cserpes-laura-enekesno-erkezett-berki-krisztian-musorvezeto-pedig-azonnal-kimenekult-a-fem3cafe.htmlNah ne már! Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy Berki azért ment ki Cserpes Laura érkezése előtt a stúdióból, mert jósoltatni szeretett volna egy jósnővel?! Blama a köbön!TV + Bulvár--Józan László: „Van, aki azonosít a meleg szerepemmel"http://www.life.hu/bulvar/20150417-jozan-laszlot-az-rtl-klub-baratok-kozt-tobiasat-gyakran-azonositjak-meleg-szerepeivel.htmlA Barátok közt Tóbiása elárulta, mi a legnehezebb abban, amikor egy férfinak meleg vagy transzvesztita karaktert kell alakítania. Józan Lászlóval szerepekről és szerelemről beszélgettem.TV + Bulvár--Így kényezteti a családját Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150422-som-balogh-edina-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-foz-es-megmutatta-kisfiat-videon.htmlLife.hu riportere, Németh Máté egy különleges versenyen vett részt, ahol Som-Balogh Edina és Michelisz Norbert mérte össze a főzőtudományát. Nézd meg a videót!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDöbbenetes titkot őriz Ben Affleck családjahttp://www.life.hu/bulvar/20150422-ben-affleck-hollywoodi-szinesz-csaladjaban-rabszolgatarto-is-volt.htmlSötét titok látott napvilágot az amerikai családfakutató műsornak köszönhetően a híres színész, Ben Affleck családjáról. A hollywoodi híresség teljesen kiakadt tőle.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.