Hú, de ciki! Pornóoldalra vezetett egy bank linkje

Forrás: Thinkstock -
kínos pornóoldal bank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kínos perceket élhettek át azok, akik a HSBC Bank weboldalát látogatták meg. A honlapon lévő egyik link ugyanis tévedésből egy pornóoldalra vitte a gyanútlan kattintókat.

A kínos baki a brit bankóriás Hong Kong-i fiókjának weboldalán történt. A link eredetileg egy közösségi díj oldalára vezetett, amely azonban időközben lejárt, és helyét egy felnőtt tartalmakat közlő site vette át - írta az AFP hírügynökség a South China Morning Postra hivatkozva.

Forrás: Thinkstock

A bank közleményben kért elnézést az ügyfelektől, és állítják, semmi közük az oldalhoz.

Nem tér vissza a megvert híradóshttp://www.life.hu/news/20150422-borsa-miklos-a-megvert-hirados-nem-megy-vissza-a-hiradoba.htmlBorsa Miklós, az M1 híradósa, akit múlt héten megvertek, úgy döntött, nem tér vissza a csatornához. News--Nem igaz a magyar olimpikon cserbenhagyásos elgázolása?http://www.life.hu/news/20150422-benko-barbara-olimpikont-eluto-autos-allitja-hogy-hazugsag.htmlEgy héttel ezelőtt Piliscsabán, a 10-es úton edzés közben sodorta el egy autó londoni olimpikon mountain bike versenyzőnket, Benkó Barbarát, majd elhajtott a helyszínről - állította a sportoló. Az autós szerint azonban nem teljesen kerek a történet, amit Barbara elmondott. NewsOrigoNőügy miatt késelhetett a fiatal férfi a Westendbenhttp://www.life.hu/news/20150421-nougy-miatt-keselhetett-a-fiatal-ferfi-a-westendben.htmlMúlt héten a Westend bevásárlóközpontban szúrt meg egy 21 éves fiú egy 24 évest, akit életveszélyes sérülésekkel kórházba szállítottak. Nő lehetett a dolog mögött. NewsThinkstockDöbbenetes! A férfi Istennek képzelte magát és megerőszakolt egy fát http://www.life.hu/news/20150417-megtamadott-egy-rendort-es-megeroszakolt-egy-fat-a-drogos-ferfi.htmlDrog hatása alatt művelt nagyon furcsa dolgokat a 41 éves floridai férfi, Kenneth Julien. NewsThinkstockLecsaphat a NAV a diákhitelesekrehttp://www.life.hu/news/20150417-lecsaphat-a-nav-a-diakhitelesekre.htmlAkár diákhitel-tartozás esetén is intézkedhetnek az adóhivatal végrehajtói. NewsThinkstockFejbe lőtte magát egy rendőr Dunakeszinhttp://www.life.hu/news/20150417-fejbe-lotte-magat-egy-rendor-dunakeszin.htmlCsütörtökön fejbe lőtte magát egy 21 éves rendőr Dunakeszin. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.