21 éves szinkronúszó lányt öltek meg egy kaposvári trafikban

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál trafik Kaposvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda este halálra késeltek egy 21 éves trafikoslányt Kaposváron. 

Öt késszúrással ölte meg támadója a 21 éves szinkronúszólányt, aki egy kaposvári dohányboltban dolgozott. A rendőrség szerint a támadó is megsérülhetett, a kamerafelvétel szerint egy 40 év körüli férfi volt az elkövető.

Forrás: Thinkstock

A lány főnöke talált rá a holttestre, emberölés miatt nyomozás indult az ügyben. A rendőrségi tájékoztatás brutális elkövetési módról számolt be.

A ismeretlen személyazonosságú férfi körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor viselt ruházata egy kék színű, vállán szürke betétes, elől cipzáras munkásruha. Különös ismertetőjegye, hogy furcsán, kacsázva jár, kifelé álló lábfejtartással.

Sokkoló! Egy nő agyában megtalálták elhalt ikertestvéréthttp://www.life.hu/news/20150423-egy-no-agyaban-megtalaltak-elhalt-ikertestveret.htmlHatévnyi szenvedés után fordult orvoshoz egy 26 éves nő. Saját bevallása szerint rettenetesen ijesztő betegséggel küzdött, az is nehezen ment neki, hogy megértse a hallott vagy az írott szöveget. News--Mostantól csak háttérmunkát vállal Borsa Miklóshttp://www.life.hu/news/20150423-borsa-miklos-az-m1-hiradosa-csak-hattermunkat-vallal.htmlBorsa Miklóst, az M1 híradósát a közelmúltban verték meg ismeretlen támadók Balatonfüreden. Mostanra hivatalos a hír: a híradós nem tér vissza a képernyőre. News--Újabb díjat nyert az On The Spot - ezúttal Chicagóbanhttp://www.life.hu/news/20150423-on-the-spot-dijat-nyert-chicagoban-cseke-eszter-es-s-takacs-andras-silver-plaque-dijat-nyert.htmlSilver Plaque (Ezüst Plakett) díjat nyert a Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál televíziós versenyében az On The Spot amazóniai filmje – közölte az MTVA.News--Robert Downey Jr. kiakadt: faképnél hagyta az őt interjúztató újságíróthttp://www.life.hu/news/20150423-robert-downey-jr-fakepnel-hagyta-az-ot-interjuztato-ujsagirot-amikor-az-szemelyes-kerdeseket-tett.htmlÚj filmje kapcsán ült le beszélgetni a Channel 4 újságírójával a színész, akinél a személyesebb témák felé evezve eltört valami, ezért otthagyta az őt kérdező Krishnan Guru-Murthyt.News--Így várják az angolok Katalin kisbabájáthttp://www.life.hu/news/20150422-megindult-a-londoni-orulet-igy-varjak-a-kiralyi-csalad-rajongoi-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg.htmlElkezdődött az őrület Londonban, a leglelkesebb rajongók már az utcán sátoroznak és a kórház előtt várják, hogy megszülessen Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke.News--Kim Kardashian nővé vált mostohaapja szoknyában mutatkozotthttp://www.life.hu/news/20150423-bruce-jenner-kim-kardashian-nove-valt-apja-szoknyaban-mutatkozott.htmlKendall Jenner, a Kardashian-család feje, úgy látszik, hogy szoknyában érzi jól magát – legalábbis ilyen szerelésben fotózták le otthona közelében.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.