Kiderült, miért nem lehet semmit tudni Schumacherről

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
Corinna Schumacher Michael Schumacher titoktartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher felesége, Corinna Schumacher titoktartási szerződést kötött a férjét kezelő orvosokkal.

Bár az egész világ kíváncsi arra, hogy van Schumacher, egyelőre mindenki csupán annyit tud róla, hogy otthonában gyógyul egy teljes orvosi stáb segítségével. Kiderült, azért szivárog ki ilyen kevés információ a volt Forma-1-es versenyzőről, mert felesége titoktartási szerződést íratott alá az orvosokkal és az ápolókkal, illetve a német lapokat is perrel fenyegeti, ha valamit megírnak Schumacherről.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Sokkoló! Egy nő agyában megtalálták elhalt ikertestvéréthttp://www.life.hu/news/20150423-egy-no-agyaban-megtalaltak-elhalt-ikertestveret.htmlHatévnyi szenvedés után fordult orvoshoz egy 26 éves nő. Saját bevallása szerint rettenetesen ijesztő betegséggel küzdött, az is nehezen ment neki, hogy megértse a hallott vagy az írott szöveget. News--Mostantól csak háttérmunkát vállal Borsa Miklóshttp://www.life.hu/news/20150423-borsa-miklos-az-m1-hiradosa-csak-hattermunkat-vallal.htmlBorsa Miklóst, az M1 híradósát a közelmúltban verték meg ismeretlen támadók Balatonfüreden. Mostanra hivatalos a hír: a híradós nem tér vissza a képernyőre. News--Újabb díjat nyert az On The Spot - ezúttal Chicagóbanhttp://www.life.hu/news/20150423-on-the-spot-dijat-nyert-chicagoban-cseke-eszter-es-s-takacs-andras-silver-plaque-dijat-nyert.htmlSilver Plaque (Ezüst Plakett) díjat nyert a Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál televíziós versenyében az On The Spot amazóniai filmje – közölte az MTVA.News--Kim Kardashian nővé vált mostohaapja szoknyában mutatkozotthttp://www.life.hu/news/20150423-bruce-jenner-kim-kardashian-nove-valt-apja-szoknyaban-mutatkozott.htmlKendall Jenner, a Kardashian-család feje, úgy látszik, hogy szoknyában érzi jól magát – legalábbis ilyen szerelésben fotózták le otthona közelében.News--Így várják az angolok Katalin kisbabájáthttp://www.life.hu/news/20150422-megindult-a-londoni-orulet-igy-varjak-a-kiralyi-csalad-rajongoi-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg.htmlElkezdődött az őrület Londonban, a leglelkesebb rajongók már az utcán sátoroznak és a kórház előtt várják, hogy megszülessen Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke.News--Salma Hayek tücsökevős videóval sokkolhttp://www.life.hu/news/20150422-salma-hayek-szineszno-tucsokevos-videoval-sokkol.htmlA mexikói származású színésznő éppen szülőhazájában nyaral, ahol a helyi gasztronómiába is beavatja rajongóit.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.