Robert Downey Jr. kiakadt: faképnél hagyta az őt interjúztató újságírót

Robert Downey Jr. film interjú újságíró stúdió kiakadás Bosszúállók: Ultron kora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új filmje kapcsán ült le beszélgetni a Channel 4 újságírójával a színész, akinél a személyesebb témák felé evezve eltört valami, ezért otthagyta az őt kérdező Krishnan Guru-Murthyt.

Faképnél hagyta az őt faggató újságírókat Robert Downey Jr. A színész, akinek nemrég született meg harmadik gyermeke, eredetileg a Bosszúállók: Ultron kora című legújabb filmje kapcsán ült le beszélgetni a Channel 4-gyel Londonban.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A beszélgetés egészen addig jól is ment, amíg az újságíró át nem evezett a személyesebb témák felé: nem csupán drogfüggőségéről kérdezték ki, hanem a börtönben eltöltött éveiről, ám a biztosítékot akkor vágták ki nála, amikor édesapjával való kapcsolatát kezdték el firtatni.

Vágatlanul! Berki Krisztián és Cserpes Laura közös interjúja http://www.life.hu/intim/20150422-berki-krisztian-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-es-uj-parja-cserpes-laura-enekesno-kozos-interjuja.html Az új sztárpár a Fem3 Café adásában ismerkedett össze, Krisztián pedig azonnal udvarolni kezdett Laurának. A szerelmesek most minden részletet elárultak bimbódzó kapcsolatukról. Intim Origo Önelégült baromnak nevezte az újságírónő Angelina Jolie-t a petefészek-eltávolítása miatt http://www.life.hu/drlife/20150327-katie-hopkins-ujsagirono-onelegult-baromnak-nevezte-angelina-jolie-t-a-petefeszek-eltavolitasa-miatt.html Katie Hopkins Twitteren kezdett el trollkodni a 38 éves színésznő nemrég felvállalt petefészek- és petevezeték-eltávolító műtétén. Ezúttal azonban túl messzire ment. Dr. Life -- Híres újságírók mocskos ügyei a moziban http://www.life.hu/kult/20141007-filmosszeallitas-hiresen-piszkos-ugyekben-nyomozo-ujsagirokrol-akiket-megorokitett-a-filmvaszon.html Jobb, ha hallgatsz - az ezen a héten bemutatásra kerülő film címéül szolgáló mondatot gyakran hallhatjuk a moziban, pláne olyan újságírókról szóló történetekben, akik ronda ügyek után kutakodnak. Összegyűjtöttük közülük azokat, akik nemcsak a filmekben, de a valóságban is feltártak olyan üzelmeket, amik aztán mozivászonra kívánkoztak. Kult Origo Gólyahírek a mai napra: megszületett Robert Downey Jr. és Kelly Rowland gyereke is http://www.life.hu/csalad/20141105-robert-downey-jr-lanya-megszuletett-es-kelly-rowland-kisfia-is-megszuletettt.html Egy napra két baba is jutott: a 49 éves színésznek és a Destiny's Child énekesnőjének is megszületett gyermeke. Gratulálunk! Család -- Durva kommentáradat zúdult a Golden Globe betegesen sovány újságírónőjére http://www.life.hu/drlife/20150112-giuliana-rancic-ujsagirono-betegesen-sovany-alakjat-kritizaltak-a-2015-os-golden-globe-dijatadon.html Sült krumplival és szendviccsel kínálták a kommentelők az E! News betegesen sovány újságírónőjét, Giuliana Rancict. Dr. Life -- Robert Downey Jr. igazi szuperhős - Robortkart kapott tőle egy kisfiú http://www.life.hu/drlife/20150313-egy-kisfiunak-nem-fejlodott-ki-a-karja-bionikus-kart-kapott.html A hétéves Alex, mint szinte minden kisfiú imádja a szuperhősöket. Jobb karja nem fejlődött ki megfelelően, de a Vasember különleges ajándékával ő is egy picit szuperhős lehet. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.