Tóth Gabi exével kavar a Barátok közt fiatal színésznője?

Forrás: Life.hu -
Tóth Gabi Rasztovics Dávid Nagy Alexa szerelem Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak februárban szakított a Barátok közt sztárja, Nagy Alexa, aki a sorozatban Alizt alakítja, de máris új udvarlója akadt. Ő nem más, mint Tóth Gabi korábbi szerelme.

Tavaly, munka közben talált rá a szerelem a szép színésznőre, aki akkor úgy gondolta, hogy megtalálta a másik felét Tokár Tamásban, a Viasat 3 műsorvezetőjében. A hasonlóság, amely oly vonzóvá tette kapcsolatukat, szép lassan nem is volt annyira vonzó, ráadásul a sok munka miatt egyre kevesebbet tudtak találkozni. A helyzetet egyre kevésbé találták kezelhetőnek, és erre ráment a szerelmük is. Februárban szakítottak.

"Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Tomi csodálatos ember, de van úgy, ez mégsem elég ahhoz, hogy két ember együtt maradjon" – mesélte a szexis Alexa egy napilapnak.

Forrás: Life.hu

A színésznő lehet, hogy már nem facér? A Mozdulj! Közhasznú Egyesület májusi művészeti bemutatójának beharangozó, nyilvános próbájára még egyedül érkezett. Több óra elteltével, amikor a sajtómunkások legtöbbje elhagyta a helyszínt, megjelent a büfében Rasztovics Dávid focista, aki nemcsak megvárta a színésznőt, de együtt is távoztak az Arany János utcai épületből. Egymást átölelve sétáltak tovább az utcán. Szemfüles kollégánknak sikerült megörökítenie az egymásba karoló fiatalokat.

Forrás: Life.hu

Tóth Gabi egy évig élt együtt a sportolóval, és azt mondta, elsiették ezt a kapcsolatot. 2013 februárjában, Dávid tett pontot a kapcsolat végére. Állítólag az NB III-as Soroksári SC focistája megelégelte, hogy az énekesnőnek állandóan valamilyen halaszthatatlan dolga volt, és amikor végre ráért, akkor neki kellett edzésre vagy meccsre sietnie. Az már csak rátett egy lapáttal, hogy Gabi ebben az időben vállalt egy vendégszereplést a győri színházban, ami hosszabb időre vidékre kötötte.

Tóth Gabi exével kavar a Barátok közt fiatal színésznője? Forrás: Life.hu

A szőke srác az idén került már magánéletével a figyelem középpontjába. Egy Valentin-napi rendezvényen az RTL Klub új üdvöskéjével, Szabó Zsófival jelent meg együtt, de mindketten tagadták, hogy szorosabb viszonyt ápolnának. Alig telt el két hónap, máris újabb szépség került a hálójába?

"Ki kell ábrándítanom mindenkit, aki úgy véli, hogy több van köztünk barátságnál. Évek óta nagyon jó a kapcsolatunk, bármikor számíthatunk egymásra. Mivel Dávid nagyon közel dolgozik ahhoz a helyhez, ahol a fogyatékkal élők művészeti bemutatójának sajtótájékoztatója volt, beugrott, hogy a rendezvény után egy kávé mellett »updatelhessük« életünk eseményeit" – mondta Alexa.

Szerinted mi van köztük?

A Barátok közt exszereplője élvezi új munkájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150414-gyetvan-csaba-a-baratok-kozt-volt-szereploje-elvezi-uj-munkajat.htmlGyetván Csabát sokan a Barátok közt Gyurijaként ismerték meg. Azóta televíziós műsorkészítő lett, új szerepét pedig nagyon élvezi. TV + BulvárOrigoRossz hír a Barátok közt rajongóinakhttp://www.life.hu/bulvar/20150412-rossz-hir-a-baratok-kozt-rajongoinak-az-rtl-klub-napi-sorozata-kesobb-kezdodik.htmlA konyhafőnök alaposan bekavar a műsorrendbe, a Barátok közt kedvelői éjszakázhatnak.TV + Bulvár--Micsoda váltás! Barátok közt-szereplő igazolt a TV2-hözhttp://www.life.hu/bulvar/20150408-gyetvan-csaba-a-baratok-kozt-volt-szereploje-atment-a-tv2-csatornahoz.htmlNagyjából tíz évvel ezelőtt, még a Barátok közt Gyurijaként epekedtek a nők Gyetván Csabáért, aki most a TV2 képernyőjén tér vissza. TV + Bulvár--Először él nővel a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150327-pasztor-tibor-az-rtl-klub-baratok-kozt-robija-eloszor-el-egy-novel-egyutt.htmlPásztor Tibor, a Barátok közt kőkemény üzletemberét, Schneider Róbertet, Nóra új párját alakítja a sorozatban. A sármos színész annak ellenére lett sikeres a pályán, hogy nem vették fel a Színművészeti Egyetemre.TV + Bulvár--Hatalmas fordulatok a Barátok köztben - 2015-ben bekeményít a sorozathttp://www.life.hu/bulvar/20150113-az-rtl-klub-baratok-kozt-cimu-sorozata-hatalmas-izgalmakat-tartogat-januarban.htmlIzgalmas epizódok várhatóak januárban a Barátok köztben, ahol rendesen összekuszálódnak majd a szálak. A sorozat készítői egyperces trailerben izgatják a rajongók fantáziáit.TV + Bulvár--Tóth Gabi: "Bízom benne, hogy egyszer még újra ott ülhetek majd az X-Faktor mentori székében"http://www.life.hu/bulvar/20150412-toth-gabi-remeli-hogy-lesz-meg-x-faktor-mentor-most-a-zenei-karrierjere-koncentral.html2015-ben az RTL Klub nem indít X-Faktort, így Tóth Gabi sem ül mentori székben. Azt mondja, most a saját zenei karrierjére koncentrál. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.