Csak februárban szakított a Barátok közt sztárja, Nagy Alexa, aki a sorozatban Alizt alakítja, de máris új udvarlója akadt. Ő nem más, mint Tóth Gabi korábbi szerelme.

Tavaly, munka közben talált rá a szerelem a szép színésznőre, aki akkor úgy gondolta, hogy megtalálta a másik felét Tokár Tamásban, a Viasat 3 műsorvezetőjében. A hasonlóság, amely oly vonzóvá tette kapcsolatukat, szép lassan nem is volt annyira vonzó, ráadásul a sok munka miatt egyre kevesebbet tudtak találkozni. A helyzetet egyre kevésbé találták kezelhetőnek, és erre ráment a szerelmük is. Februárban szakítottak.

"Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Tomi csodálatos ember, de van úgy, ez mégsem elég ahhoz, hogy két ember együtt maradjon" – mesélte a szexis Alexa egy napilapnak.

Forrás: Life.hu

A színésznő lehet, hogy már nem facér? A Mozdulj! Közhasznú Egyesület májusi művészeti bemutatójának beharangozó, nyilvános próbájára még egyedül érkezett. Több óra elteltével, amikor a sajtómunkások legtöbbje elhagyta a helyszínt, megjelent a büfében Rasztovics Dávid focista, aki nemcsak megvárta a színésznőt, de együtt is távoztak az Arany János utcai épületből. Egymást átölelve sétáltak tovább az utcán. Szemfüles kollégánknak sikerült megörökítenie az egymásba karoló fiatalokat.

Forrás: Life.hu

Tóth Gabi egy évig élt együtt a sportolóval, és azt mondta, elsiették ezt a kapcsolatot. 2013 februárjában, Dávid tett pontot a kapcsolat végére. Állítólag az NB III-as Soroksári SC focistája megelégelte, hogy az énekesnőnek állandóan valamilyen halaszthatatlan dolga volt, és amikor végre ráért, akkor neki kellett edzésre vagy meccsre sietnie. Az már csak rátett egy lapáttal, hogy Gabi ebben az időben vállalt egy vendégszereplést a győri színházban, ami hosszabb időre vidékre kötötte.

Tóth Gabi exével kavar a Barátok közt fiatal színésznője?Forrás: Life.hu

A szőke srác az idén került már magánéletével a figyelem középpontjába. Egy Valentin-napi rendezvényen az RTL Klub új üdvöskéjével, Szabó Zsófival jelent meg együtt, de mindketten tagadták, hogy szorosabb viszonyt ápolnának. Alig telt el két hónap, máris újabb szépség került a hálójába?

"Ki kell ábrándítanom mindenkit, aki úgy véli, hogy több van köztünk barátságnál. Évek óta nagyon jó a kapcsolatunk, bármikor számíthatunk egymásra. Mivel Dávid nagyon közel dolgozik ahhoz a helyhez, ahol a fogyatékkal élők művészeti bemutatójának sajtótájékoztatója volt, beugrott, hogy a rendezvény után egy kávé mellett »updatelhessük« életünk eseményeit" – mondta Alexa.