Szörnyű! Embertelen körülmények között tartottak több tucat kutyát

Forrás: Thinkstock -
kutya embertelen körülmény Nébih
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állatkínzó kutyaszaporítón ütött rajta lakossági bejelentés alapján a NÉBIH. A budapesti XVIII. kerületi családi házban tapasztalt szörnyű körülmények még a sokat látott szakembereket is elborzasztották. 

80 kutyát és 3 perzsa macskát találtak a házban, akik átmenetileg állatvédő szervezetekhez kerültek. Feltehetőleg évek óta szaporította az állatokat a tulajdonos.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A kistestű kutyák (chivava-k, bolognese-k, kopaszkutyák, beagle-k, angol bulldogok) elhanyagoltan, piszokban, bűzben, zsúfoltan éltek a házban. A pár hónapos állatokat sötét, fénytelen pincében tartották, a kutyák többsége csapzott, ápolatlan volt, oltási státuszuk ismeretlen és chippel sem rendelkeznek.

Az ingatlanon pár napos, és hetes almokat és friss hasi sebbel rendelkező szukát is találtak az ellenőrök. A padláson 3 perzsa macskát tartott a tulajdonos.

Minden állatot állatmentőknél helyeztek el.

Újra lesz zenés őrségváltás és katonai térzene Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150424-zenes-orsegvaltas-es-katonai-terzene-lesz-ismet-budapesten.htmlEgy régi hagyomány éled újjá a fővárosban azzal, hogy újra lesz zenés őrségváltás a Budai Várban és katonai térzene Budapest belvárosában – adta hírül az MTI-vel.News--Micsoda fotó! Überszexi képen pózol az alsógatyás Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/news/20150424-lewis-hamilton-forma-1-pilota-calvin-klein-alsogatyaban-pozol.htmlSzem nem marad szárazon ettől a fotótól: a szexi F1-es macsó, Lewis Hamilton alsógatyás képe minden képzeletünket felülmúlja.NewsOrigoVujity Tvrtko: "Bármit csinálhatsz, csak soha ne hazudj! Ennek ellenére gyakran kénytelen voltam"http://www.life.hu/news/20150424-vujity-tvrtko-hivatasa-miatt-hazudott-es-adta-ki-magat-masnak.htmlA TV2 egykori képernyőse egy tatabányai középiskolában tartott előadást, és elárulta: bizonyos országokba belépve másnak kellett kiadnia magát.NewsOrigoUrológián találták meg a kaposvári trafikos lány gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20150424-urologian-talaltak-meg-a-kaposvari-trafikos-lany-gyilkosat.htmlA Kaposi Mór Oktató Kórház urológiai osztályáról vitték el a rendőrök a 21 éves trafikos lány gyilkosát. News--Eltemették Bicskey Lukácsothttp://www.life.hu/news/20150424-eltemettek-bicskey-lukacsot-argo-sztarjat-a-baratok-kozt-egykori-szereplojet.htmlAz Újszínház színészét a Fiume úti temetőben helyezték örök nyugalomra csütörtökön délben, hamvait a művész kérésére a temető szóróparcellájában szórták szét.NewsOrigoHatalmas siker lett a magyar mesélő ágyneműhttp://www.life.hu/news/20150423-magyar-meselo-agynemu-startup-hatalmas-siker.htmlÓriási sikert aratott a a mesélő ágynemű szett és alkalmazás, amelyet magyarok fejlesztettek ki. Másfél nap alatt elérte a kitűzött célt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.