továbbtanulás politológia TV2 Majka politikus egyetem rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper arról mesélt szeretne egyetemre menni, sőt az is kiderült mi az eredeti foglalkozása.

Majknának nemrég megfordult a fejében, hogy szeretne továbbtanulni, hiszen az eredeti szakmáját, ami épületvillamosság-szerelő, már egyáltalán nem űzi – írja a Best.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Van még egy számítógépes adatrögzítő végzettségem is. Amúgy szeretnék egyetemre menni és politológiát tanulni" – hangzott meglepő válasz Majkától.

A vega modell sokkot kapott a disznólábtólhttp://www.life.hu/bulvar/20150423-sokkot-kapott-a-vega-modell-banovics-marcsi-a-disznolabtol-a-konyhafonok-cimu-musorban.htmlEgy ismert modell, Bánovics Marcsi tűnt fel a Konyhafőnökben, igaz túl sokáig nem maradt a műsorban. A legnagyobb baj mégsem az volt, hogy undorodik az állati termékektől, hanem az, hogy ő csak kedvtelésből szokott főzni, és a többi versenyző sokkal rutinosabb volt.TV + BulvárOrigoÉden Barbi és Éden Evelin közösen tetováltattakhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-eden-barbi-es-eden-evelin-kozosen-tetovaltattak.htmlÉden Barbi és Éden Evelin közös tetoválást csináltatottTV + Bulvár--Gesztesi: „Négy üveg whiskyt meg bírok inni úgy, hogy nem látszik meg rajtam"http://www.life.hu/bulvar/20150424-gesztesi-karoly-negy-uveg-bort-es-negy-feles-palinkat-ivott-meg-az-osszezarva-friderikusszal.htmlA színész őszintén beszélt az alkoholhoz fűződő viszonyáról az Összezárva Friderikusszal forgatásán.TV + BulvárOrigoHoppá! Férjhez megy Görög Zita?http://www.life.hu/bulvar/20150423-gorog-zita-modell-menyasszonyi-ruhat-probalt-vajon-ferjhez-megy.htmlA modell csodaszép esküvői ruhakölteményben pompázott, de vajon miért próbálgatott menyasszonyi ruhát?TV + Bulvár--Tóth Gabi exével kavar a Barátok közt fiatal színésznője?http://www.life.hu/bulvar/20150423-toth-gabi-exevel-kavar-a-baratok-kozt-fiatal-szinesznoje-nagy-alexa.htmlCsak februárban szakított a Barátok közt sztárja, Nagy Alexa, aki a sorozatban Alizt alakítja, de máris új udvarlója akadt. Ő nem más, mint Tóth Gabi korábbi szerelme.TV + BulvárOrigoIlyen cuki lett Som-Balogh Edina kisfia, tiszta apjahttp://www.life.hu/bulvar/20150423-ilyen-cuki-lett-a-baratok-kozt-sztarja-som-balogh-edina-kisfia-tiszta-apja-som-krisztian.htmlLassan két éve tűnt el a Barátok közt sorozatból Som-Balogh Edina, Nádor Kinga megformálója. A szép színésznő életet adott kisfiának, és bár nincsen a képernyőn, azóta is aktív életet él: ruhát tervez, festeget, és persze a családját kényezteti.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.