Annyira izgult a fellépés miatt Németh Dávid, hogy rosszul lett a színpadon. Szerencsére még előtte remekül elénekelte a dalát, de utána már nem bírta magát tartani.

 

Csupa feszültség volt az iskolájában duci testalkata miatt csak bántott, a TV2 tehetséggondozója tanárai által viszont az egekig magasztalt, érzékeny kisfiú, Németh Dávid.
A különleges kisfiúról már a válogatón kiderült, hogy rendkívül érzékeny. A felvételin nem csak a tanárok könnyezték meg a 12 éves diák produkcióját, de ő maga is sírva fakadt. A sokat gúnyolt kiskamaszt, akit iskolatársai hazafelé menet papírgalacsinokkal is megdobáltak, végre nem bírálták, hanem dicsérték. Annak ellenére, hogy Az ének iskolájában csak szeretet veszi körül, hatalmas feszültség volt benne, amikor az első saját produkciójára sor került, Cserháti Zsuzsa, Árva fiú című dalát énekelte. A feszültség a dal után sem múlt, értékelése alatt hirtelen rosszullét kezdte gyötőrni, és heves szívdobogása lett. Annyira izgult, hogy először vizet kért, majd inkább kiment, hogy leülhessen és kifújhassa magát. Tanára, Hajós András és Szulák Andi sietett a segítségére. Igyekeztek megnyugtatni. 

Forrás: TV2

„A tested megpróbált menekülni a sok bántástól, ezt nem fogjuk tűrni" - bátorította tanára, míg Szulák Anditól egy nagy, szeretetteljes, anyai ölelést kért.