Urológián találták meg a kaposvári trafikos lány gyilkosát

Forrás: Thinkstock -
urológia gyilkos trafik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kaposi Mór Oktató Kórház urológiai osztályáról vitték el a rendőrök a 21 éves trafikos lány gyilkosát. 

A kapos.hu információi szerint A Kaposi Mór Oktató Kórház urologiai osztályáról szállították el a több késszúrással megölt fiatal lány gyilkosát.

Forrás: Thinkstock

Pénteken sajtótájékozatót tartanak a gyilkosság és az elfogás részleteiről - olvasható az Origón.

A fiatal lány már öt éve járt jegyben a vőlegényével. A megtört fiú a Facebookon búcsúzott tőle. Azt írta:„Szeretett drága menyasszonyom elvesztése miatt köszönöm mindenkinek, hogy ilyen aranyosak vagytok. Sokat jelent nekem és a családomnak is a sok jókívánság és támogatás. Szeressük őt mindig, és gondoljunk rá jó szívvel. Szeretlek életem.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere szeretné elérni, hogy többé ne legyenek elsötétítve a trafikok üvegei, ezért a nemzetgazdasági minisztériumhoz fordult.

Tragédia! Öngyilkos lett a 19 éves színészhttp://www.life.hu/news/20150424-ongyilkos-lett-sawyer-sweeten-a-szeretunk-raymond-19-eves-sztarja.htmlSawyer Sweeten, a Szeretünk Raymond című sorozat gyereksztárja családjával utazott haza Texasba, ahol egy fejlövessel végzett magával. Mindössze 19 éves volt.News--55 millió forintból műttették magukat teljesen egyformává az ikrekhttp://www.life.hu/news/20150424-55-millio-forintbol-muttettek-magukat-teljesen-egyformava-az-ikrek.htmlA 28 éves éves Lucy és Anna DeCinque egypetéjű ikrek, mégis úgy érezték: nem hasonlítanak egymásra eléggé. Ezért 55 millió forintnyi összegből teljesen egyformára műttették magukat.NewsOrigoEltemették Bicskey Lukácsothttp://www.life.hu/news/20150424-eltemettek-bicskey-lukacsot-argo-sztarjat-a-baratok-kozt-egykori-szereplojet.htmlAz Újszínház színészét a Fiume úti temetőben helyezték örök nyugalomra csütörtökön délben, hamvait a művész kérésére a temető szóróparcellájában szórták szét.NewsOrigoFelejtsd el az autót szombaton! http://www.life.hu/news/20150423-aprilis-25-en-szombaton-rendezik-meg-az-i-bike-budapest-kerekparos-felvonulast.htmlTöbb tízezer kerékpárost várnak az I Bike Budapest szervezői április 25-én, szombaton, ami miatt egy időre megbénulhat a fővárosi közlekedés.News--Mostantól csak háttérmunkát vállal Borsa Miklóshttp://www.life.hu/news/20150423-borsa-miklos-az-m1-hiradosa-csak-hattermunkat-vallal.htmlBorsa Miklóst, az M1 híradósát a közelmúltban verték meg ismeretlen támadók Balatonfüreden. Mostanra hivatalos a hír: a híradós nem tér vissza a képernyőre. News--Hatalmas siker lett a magyar mesélő ágyneműhttp://www.life.hu/news/20150423-magyar-meselo-agynemu-startup-hatalmas-siker.htmlÓriási sikert aratott a a mesélő ágynemű szett és alkalmazás, amelyet magyarok fejlesztettek ki. Másfél nap alatt elérte a kitűzött célt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.