Újra lesz zenés őrségváltás és katonai térzene Budapesten

Forrás: Origo -
őrségváltás kultúra Budai Vár Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy régi hagyomány éled újjá a fővárosban azzal, hogy újra lesz zenés őrségváltás a Budai Várban és katonai térzene Budapest belvárosában – adta hírül az MTI-vel.

Tavasztól őszig havonta egyszer ismét zenés őrségváltás várja a Budai Várba látogatókat. Idén először szombaton 12 órától tekinthetik meg az őrségváltást az érdeklődők a Sándor-palotánál.

Budai vár Forrás: Origo

Emellett októberig minden hónapban Budapest belvárosában térzenével várja az érdeklődőket a budapesti helyőrség dandár zenekara. Idén első alkalommal április 26-án, vasárnap 11.15-től a Szent István-bazilikánál szórakoztatják az arra járó turistákat és a zenekedvelő közönséget.

Újabb díjat nyert az On The Spot - ezúttal Chicagóbanhttp://www.life.hu/news/20150423-on-the-spot-dijat-nyert-chicagoban-cseke-eszter-es-s-takacs-andras-silver-plaque-dijat-nyert.htmlSilver Plaque (Ezüst Plakett) díjat nyert a Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál televíziós versenyében az On The Spot amazóniai filmje – közölte az MTVA.News--Csányi Sándor újra Schell Juditot ostromoljahttp://www.life.hu/kult/20150423-csanyi-sandor-es-schell-judit-ujra-kozosen-lepnek-szinpadra-a-thalia-szinhazban-a-ketten-egyedul.htmlA Csak szex és más semmi című sikerfilm és számos közös színházi munka után újra együtt látható a nézők két kedvence, Csányi Sándor és Schell Judit. A Ketten egyedül című darabot Goda Krisztina rendezésében május 9-én mutatják be a Tháliában.KultOrigoVujity Tvrtko: "Bármit csinálhatsz, csak soha ne hazudj! Ennek ellenére gyakran kénytelen voltam"http://www.life.hu/news/20150424-vujity-tvrtko-hivatasa-miatt-hazudott-es-adta-ki-magat-masnak.htmlA TV2 egykori képernyőse egy tatabányai középiskolában tartott előadást, és elárulta: bizonyos országokba belépve másnak kellett kiadnia magát.NewsOrigoLiptai Claudia megtörte a csendet - Gesztesi eddig eltitkolt gyerekéről beszélthttp://www.life.hu/bulvar/20150424-liptai-claudia-megtorte-a-csendet-gesztesi-karoly-eddig-eltitkolt-gyerekerol-beszelt.htmlNéhány napja, Friderikusz készülő új műsorában Gesztesi Károly bevallotta, hogy második feleségével, Nikivel megcsalta Liptai Claudiát, és az Áron nevű kisfiúnak is ő az apja. Most Claudia is megszólalt az ügyben. TV + BulvárOrigoFriderikusz Sándor: "Liptai Claudia jól kicsinált téged"http://www.life.hu/bulvar/20150423-gesztesi-karoly-lesz-az-osszezarva-friderikusszal-elso-vendege-aki-szerint-liptai-claudia-kicsinalta.htmlMint már megírtuk, Gesztesi Károly lesz az Összezárva Friderikusszal első vendége. Sajtóhírek szerint a színész nem volt tekintettel a házigazdára, ő azonban azt állítja, nagyon jól megvoltak egymással. TV + BulvárOrigoBármelyik pillanatban újra indulhat a belvárosi óriáskerék, a Szigeten viszont nem fog forognihttp://www.life.hu/news/20150421-barmelyik-pillanatban-ujra-indulhat-a-belvarosi-oriaskerek-a-szigeten-viszont-nem-fog-forogni.htmlMár építik a belvárosi óriáskereket, amelynek első alkatrésze április 10-én érkezett meg Budapestre.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.