Elképesztő videó: nézd meg, hogyan játszik a kar nélküli zongorista!

Kína zongora videó játék Got Talent kar amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lui Wei a kínai Got Talent szériájának első győztese. A kar nélküli zongorista már rögtön az első alkalommal elkápráztatta a közönséget és a zsűrit egyaránt.

Lui Wei mindössze 10 éves volt, amikor egy bújócskás játék közben áramütést kapott. A pekingi srác, aki 19 éves kora óta zongorázik, ezután 45 napig feküdt kritikus állapotban, ám miután magához tért, észrevette: elveszítette a karjait. Az első sokk után Lui Wei újrakezdte az életét, a kezeit igénylő tevékenységeket megtanulta a lábával elvégezni – ahogyan zongorázni is. Hihetetlen történetét és előadását az alábbi videóban láthatod:

Már nem kell sokat várni, hiszen idén ősszel itthon is elindul az egész világon nagy népszerűségnek örvendő tehetségkutató showműsor, a Hungary's Got Talent. A Life.hu ott járt az első válogatón - nézz be a kulisszák mögé ide kattintva!

Schiwert-Takács: Castingban jók vagyunk

A Hungary's Got Talent kreatív felelős szerkesztőjével, Schiwert-Takács Lászlóval beszélt a Life.hu - az exkluzív interjút ide kattintva olvashatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.