Nem bánta meg tettét a trafikos gyilkos

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság trafik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beismerő vallomást tett a bíróság előtt a trafikos lány kegyetlenül meggyilkoló 19 éves férfi. 

Érzelmek nélkül mesélte el B. Péter a bíróságon, hogy mit tett szerdán késő délután a kaposvári dohányboltban G. Fruzsinával – olvasható a Sonline.hu-n.

Forrás: Thinkstock

Elrendelték a férfi harminc napos előzetes börtönbüntetését, ügyvédje közölte, a férfi tudomásul vette. Pécsre szállították, mert féltik a kaposváriak haragjától. Nem mutatott megbánó magatartást.

A dohánybolt tulajdonosa bezárta az üzletet, másik két üzletéről pedig leszedette a fóliát.

Több tízezren tekertek szombaton Budapesten http://www.life.hu/news/20150426-budapesten-az-i-bike-budapest-rendezvenyen-tobb-tizezren-bicikliztek.html Szombaton délután elözönlötték a biciklisták Budapesten. Több tízezren tekertek a Bakáts térről induló biciklis felvonuláson. News MTI Egy óra alatt elvégzi a fejátültetést az orvos http://www.life.hu/news/20150425-egy-orvos-azt-allitja-egy-ora-alatt-elvegzi-a-fejatultetest.html Azt álltíja magáról dr. Sergio Canavero orvos, hogy képes elvégezni a fejátültetést. Szerinte ez a lépés az emberi halhatatlanság felé. News Origo Több tízezren tekertek szombaton Budapesten http://www.life.hu/news/20150426-budapesten-az-i-bike-budapest-rendezvenyen-tobb-tizezren-bicikliztek.html Szombaton délután elözönlötték a biciklisták Budapesten. Több tízezren tekertek a Bakáts térről induló biciklis felvonuláson. News MTI Élő adásban összepisilte magát a riportalany http://www.life.hu/news/20150425-osszepisilte-magat-a-riportalany-a-teveben.html Egy gyilkosság ügyében kérdeztek egy lányt, aki szemtanúja volt az esetnek. De szegénynek éppen más gondja volt... News Thinkstock Tappancs nélküli kutyát kapott a láb nélküli kislány http://www.life.hu/news/20150425-tappancs-nelkuli-kutyat-kapott-a-lab-nelkuli-kislany.html A hároméves Sapphyre Johnson lábfej nélkül született, műlábbal éli az életét. Tündéri, tappancs nélküli kutyust kapott, akivel nagyon összebarátkoztak. News Thinkstock Legalább három magyar hegymászó van Nepálban http://www.life.hu/news/20150425-legalabb-harom-magyar-hegymaszo-volt-nepalban-a-foldrenges-idejen.html Az M1 úgy tudja, legalább három magyar hegymászó volt szombaton a földrengés idején Nepálban, egyikük jelezte, hogy nem történt baja, a másik két hegymászóról azonban nincsenek információk. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.