A világ leghosszabb légi sétaútját nyitották meg Kínában

Forrás: NORTHFOTO -
séta veszély Kína tériszony szikla légi séta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kínaiak lenyűgöző sétautat építettek a levegőbe, a sziklák közé. Figyelem, tériszonyosoknak nem ajánlott!

A kínaiak nem bízzák a véletlenre: nemrég még azt mutattuk meg, hogyan készül a világ legveszélyesebb kiránduló útja, most pedig egy sétautat találtunk, ami 50 méteres szakaszon, egy sziklaszirtről nyílik a szakadék fölé. Nekünk ugyan egy vécéülőke jutott róla eszünkbe, de ettől még a látvány biztos, hogy lenyűgöző.

Forrás: NORTHFOTO
Alec Baldwin rendes gazdi – eltakarít a kutyusa utánhttp://www.life.hu/news/20150427-alec-baldwin-vilaghiru-szinesz-igazi-rendes-gazdi-eltakarit-kutyusa-utan-a-piszkot.htmlPéldamutatóan szedi a kutyapiszkot a világhírű színész. Sokan tanulhatnának tőle, így talán Budapest belvárosa sem nézne ki úgy, mint egy kutya toalett.News--Állati trend – kifestették a cuki bagolyfiókák körméthttp://www.life.hu/news/20150424-allati-trend-kifestettek-a-cuki-bagolyfiokak-kormet-egy-allatfarmon-hogy-megkulonboztethetoek.htmlKülönböző színű karmokat villantottak a pelyhes bagolyfiókák, természetesen az is kiderült, miért volt szükség, erre a kis kozmetikára.News--Albumborítókat fest az arcára egy kreatív művészhttp://www.life.hu/news/20150424-albumboritokat-fest-az-arcara-egy-kreativ-londoni-muvesz-natalie-sharp.htmlFantasztikus alkotásokkal borítja be arcát Natalie Sharp, aki valószínűleg nagy zenerajongó.News--Megtaláltuk a világ legdurvább munkahelyéthttp://www.life.hu/news/20150414-megtalaltuk-a-vilag-legdurvabb-munkahelyet-ami-egy-szikla-oldalaban-levo-utepites.htmlA kínai Road To Sky (az ég felé vezető út) építésén nem árt, ha a munkásember némi bátorsággal is fel van vértezve, amellett, hogy egyáltalán nincs tériszonya.News--Így várják az angolok Katalin kisbabájáthttp://www.life.hu/news/20150422-megindult-a-londoni-orulet-igy-varjak-a-kiralyi-csalad-rajongoi-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg.htmlElkezdődött az őrület Londonban, a leglelkesebb rajongók már az utcán sátoroznak és a kórház előtt várják, hogy megszülessen Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke.News--Meghökkentő! Félezer tűt szúrt a fejébe egy indiai férfihttp://www.life.hu/news/20150410-tobb-szaz-tuvel-a-fejeben-pozolt-egy-indiai-ferfi-bhupen-chandra-das-aki-szereti-az-extrem.htmlBhupen Chandra Das, akinek az "indiai tűember" gúnynevet adták azt állítja, rekordot döntött azzal, hogy 550 sebvarrótűt szúrt az arcába. Vigyázat, hátborzongató képek következnek! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.