Hungary's Got Talent Australias Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Észbontó produkciókat képesek színpadra vinni néhányan a tehetségkutató műsorokban. Láttunk már igazán meredek előadásokat, és olyanokat is, amik tényleg szórakoztatóak - ilyen például ez a hasbeszélő produkció. 

Az Australia's Got Talent zsűrijét sikerült meggyőznie Darren Carr hasbeszélőnek, és a rózsaszínre festett kutyás előadást is szerették. Vajon a magyar jelentkezőknek is sikerül elkápráztatni a zsűrit? Lehetőség biztosan lesz rá, ugyanis Magyarországon hamarosan indul a műsor hazai változata, mi pedig bízunk benne, hogy hasonlóan izgalmas karaktereket láthatunk benne.

Addig is íme, a Darren Carr!

Bulvárrap: "VV Éva nagyon lent, a szakítás az egész lelkivilágára ment"http://www.life.hu/bulvar/20150426-bulvarrap-hegyi-roli-vv-eva-damu-roland.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legfontosabb híreket. Hegyi Roli ezen a héten is megmondta a frankót. TV + BulvárOrigoFeljelentették a Médiatanácsnál a TV2-t az Éden Hotel miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150426-feljelentettek-a-mediatanacsnal-a-tv2-t-az-eden-hotel-miatt.htmlKiverte a biztosítékot az Éden Hotel pénteki adása, melyben Éden Gábor szexuálisan zaklatta Éden Nórit. TV + Bulvár--Így jótékonykodik Istenes Bence - Arany szíve van!http://www.life.hu/bulvar/20150426-istenes-bence-jotekonykodik-felajanlotta-szintetizatorat.htmlKedves ajándékot ajánlott fel egy rászoruló, zenekedvelő rajongójának az RTL Klub népszerű műsorvezetője.TV + Bulvár--Napi jótanács Berki Krisztiántólhttp://www.life.hu/bulvar/20150426-berki-krisztian-jotanacsa.htmlBerki Krisztián nagy bölcsességet osztott meg rajongóival közösségi oldalán. TV + Bulvár--Szabó Zsófi vallomása: „30 évesen kivonulok a celebvilágból”http://www.life.hu/bulvar/20150426-szabo-zsofi-hamarosan-kivonul-a-celebvilagbol.htmlIgazán meglepő vallomást tett Szabó Zsófi: 30 éves korában búcsút mondana a bulvárnak. A bombázó színésznő szeretne egy tanyát, ahol lovakkal foglalkozhat majd, és hétköznapi életet élhet.TV + Bulvár--Viszlát, Patrik! Kiesett az Éden focista csődörehttp://www.life.hu/bulvar/20150425-eden-patrik-az-eden-hotel-3-jatekosa.htmlNagy meglepetést hozott a pénteki párválasztó. A védettséget élvező Peti ismét meghúzta a váratlant. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.