Azt tudni lehetett, hogy az Éden Hotel keddi adásában a fiúk egy lányt küldhetnek haza, és az sem volt túl nagy meglepetés, hogy ez a lány Nóri lett. 

A kozmetikus lány a kiesése után így kommentálta a történteket: "Egyetlen embertől esett rosszul, Lokitól, mert én mindig bizalmat szavaztam neki". „Sokkal rosszabbra számítottam. Azaz arra, hogy sokkal rosszabbul fogom ezt viselni. Nem vagyok bosszúálló, de néha gonoszkodtam" – tette hozzá Nóri, akinek végetért a játék. 

"Nagy reményekkel indultam a játéknak, de sok emberben csalódtam. Eleinte jól éreztem magam, de aztán egyre több vita szereplője lettem, és nem esett jól, ahogy a többiek bánnak velem. Természetesen nem érintett jól, hogy engem választottak a fiúk, de a nézők az elmúlt hetekben láthatták, hogy egyre többször sírtam, és azt éreztem, hogy nincs szövetségesem. Mivel nem igazán volt kiben megbíznom, nem bántam, hogy én estem ki" - mondta el a Borsnak a lány

Forrás: www.tv2.hu
A médiahatóság és a TV2 is vizsgálja időközben , hogy történt-e erőszakos közösülésre irányuló próbálkozás a műsorban, az Éden Hotel április 24-i adásában – a videókon az látszik, hogy Gábor erőszakosan próbálkozik, a korábban vele kacérkodó Nóri ellenáll.