Viszlát, Éden Nóri! - Így esett ki a lány a játékból

Forrás: www.tv2.hu -
Éden Hotel 3 Éden Nóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt tudni lehetett, hogy az Éden Hotel keddi adásában a fiúk egy lányt küldhetnek haza, és az sem volt túl nagy meglepetés, hogy ez a lány Nóri lett. 

A kozmetikus lány a kiesése után így kommentálta a történteket: "Egyetlen embertől esett rosszul, Lokitól, mert én mindig bizalmat szavaztam neki". „Sokkal rosszabbra számítottam. Azaz arra, hogy sokkal rosszabbul fogom ezt viselni. Nem vagyok bosszúálló, de néha gonoszkodtam" – tette hozzá Nóri, akinek végetért a játék.

"Nagy reményekkel indultam a játéknak, de sok emberben csalódtam. Eleinte jól éreztem magam, de aztán egyre több vita szereplője lettem, és nem esett jól, ahogy a többiek bánnak velem. Természetesen nem érintett jól, hogy engem választottak a fiúk, de a nézők az elmúlt hetekben láthatták, hogy egyre többször sírtam, és azt éreztem, hogy nincs szövetségesem. Mivel nem igazán volt kiben megbíznom, nem bántam, hogy én estem ki" - mondta el a Borsnak a lány.

Forrás: www.tv2.hu

A médiahatóság és a TV2 is vizsgálja időközben, hogy történt-e erőszakos közösülésre irányuló próbálkozás a műsorban, az Éden Hotel április 24-i adásában – a videókon az látszik, hogy Gábor erőszakosan próbálkozik, a korábban vele kacérkodó Nóri ellenáll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.