Elfelejtett rutinvizsgálatra menni a szívével a Barátok közt Vili bácsija

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
szívműtét színész Várkonyi András Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira jól érzi már magát a Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András, hogy elfelejtett elmenni a kötelező rutinvizsgálatra.

A sorozat közkedvelt színésze nagyon elfoglalt, problémája szerencsére nincsen már a nemrég műtött szívével, így fordulhatott elő, hogy akaratlanul is kihagyta a kontrollt.

Várkonyi András Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Az orvos is elfoglalt, én is, nem sikerült összeegyeztetni az időpontot, így végül kimaradt. Azért azt remélem, ha valami sürgős eset lép fel, mindketten ráérünk majd egy konzultációra. Remélem, hogy nem azért nem jelöltek a Televíziós Újságírók Díjra a legjobb színész kategóriában, mert igyekeztek megkímélni attól az izgalomtól, ami a díjazott kihirdetésével és a díj átvételével jár. Mert azt bírom, rutinos a szívem. De Mácsai Palival, egy igazgatóval nem lehet konkurálni. (Mácsai Pál megkapta a legjobb sorozatszínész díjat a Terápiában nyújtott alakításáért a szerk.)” - nevetett Várkonyi András, aki ismét hosszú utazásra készül.

Várkonyi András és Gubík Ágnes Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Srí Lankára készülünk a nyáron, arra még nem voltam. Remélem, a földrengés nem érintette. Már mindent lefoglaltam, kifizettem. A feleségemmel és egy baráti házaspárral utazunk. Nyolcnaposra tervezzük az utazást, több időm sajnos nincsen, több színházban is lesz fellépésem. Csak a munka, más örülne, ha a felét kapná a lehetőségeknek" - összegezte bölcsen a színész, aki továbbra is borászkodik.

„Tegnap volt verseny Pilisvörösváron, nem indultam, mert úgy érzem, nincs teljesen kész a borom, a cabernet sauvignonom. Esténként továbbra is azt kortyolgatom, ami kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság” – tette hozzá a közkedvelt színész, aki nemrég szemműtéten esett át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.