ötéves kislány szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy többször büntetett férfi támadt egy ötéves kislányra Szabadbattyánban. A 38 éves székesfehérvári szatír az autójába csalta a gyereket. 

"A kislány a szomszéd fiúval játszott a kertben, a fiú nagymamája vigyázott a két gyerekre" - mesélte a Borsnak egy helybéli nő.

Forrás: Thinkstock

"Ez a férfi egy ideje járta a környéket, azt mondta, hogy telket szeretne vásárolni, így senkinek nem volt feltűnő. Ápolt volt, normálisan nézett ki" – tette hozzá. A férfi valószínűleg már napok óta figyelte a családot, csak az alkalmas pillanatra várt.

Mikor autójába csalta a kislányt, rögtön elindult vele. Az utca végén kezdődő erdős rész felé vezetett - ott megállt, levette a kislány ruháinak nagy részét, szexuálisan molesztálta. Megfenyegette, senkinek ne beszéljen arról, mi történt. A kislány érdeké­ben a rendőrök sem árulják el, mit tett a pedofil, aki nagyjából 15 perc múlva visszatért, és kilökte a gyereket a kocsiból.

Valaki felismerte a férfit, a helybéliek elfogták és átadták a rendőröknek. Kiderült, már többször is elítélték gyerekek elleni erőszak miatt. Korábban még börtönbüntetést is kapott, amelyet le is töltött.

A kislány a rendőrségen a fotók közül ki tudta választani a támadóját, akit azonnal letartóztattak.

Nevetséges: Állítólag megszületett Katalin hercegné kislányahttp://www.life.hu/news/20150429-egy-internetes-oldal-szerint-megszuletett-katalin-hercegne-kislanya-charlotte.htmlElméletileg Charlotte-nak hívják a babát, aki 3,5 kilóval jött világra és jól van – ám gyakorlatilag semmilyen alapja nincs a hírnek.News--Gyászol A Gyűrűk Ura stábja - Elhunyt a nagy sikerű trilógia operatőrehttp://www.life.hu/news/20150428-andrew-lesnie-a-gyuruk-ura-trilogia-oscar-dijas-operatore-elhunyt-szivrohamban.htmlSzívrohamban, ötvenkilenc évesen hunyt el a nagysikerű A Gyűrűk Ura-trilógia és A hobbit trilógia Oscar-díjas operatőre, Andrew Lesnie – írja az MTI.NewsOrigoMég a nyálunk is kicsordul - ilyen egy élethű ételszoborhttp://www.life.hu/news/20150428-meg-a-nyalunk-is-kicsordul-elethu-etelszobrokat-keszit-egy-muvesz-new-yorkban.htmlEgy New York-i művész készíti az ínycsiklandozó szobrokat, amikbe bárki szívesen beleharapna.NewsNorthfotoOklevelet kapott nulla pontos zárthelyijéért egy hallgató - Így kell ezt csinálni!http://www.life.hu/news/20150428-oklevelet-kapott-nulla-pontos-zarthelyijeert-egy-hallgato.htmlTermészetesen senkit nem arra buzdítunk, hogy hozza ki magából a legrosszabbat, de a Budapesti Műszaki Egyetemen történt eset mindenképpen megemlítendő. Egy hallgató bebizonyította, hülyének lenni sem egyszerű. News--Megható bejegyzéssel búcsúzott partnerétől Ellen Pompeohttp://www.life.hu/news/20150428-ellen-pompeo-meghato-bejegyzessel-bucsuzott-patrick-dempsey-grace-klinika-sorozatbeli-karakteretol.htmlA Grace klinika sztárja a Twitteren hálálta meg rajongóinak az eddigi támogatást és reméli, továbbra is követni fogják a sorozat főszereplője, Meredith életét.News--Könnyek között érkezett Magyarországra Tóásó Elődhttp://www.life.hu/news/20150428-toaso-elod-konnyek-kozott-erkezett-magyarorszagra-miutan-kalandos-korulmenyek-kozott-kimenekitettek.htmlKalandos körülmények között kimenekítették Bolíviából Tóásó Elődöt, aki hat év után érkezett haza Magyarországra, miután vádalkut kötött a hatóságokkal.NewsFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.