Vajna Tímea: "Az arctalan, rosszindulatú emberekkel nem tudok mit kezdeni"

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
műsorvezető FEM3 Andy Vajna kommentek Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége ezen a héten vendég műsorvezetőként mutatkozik be Váczi Gergő oldalán a FEM3 csatornán. A nézők pedig nagyon is kíváncsiak rá, a mérések szerint Timi első adásnapján a műsor ki­emelkedő, 6,5 százalékos nézettséget hozott a kereskedelmi célcsoportban, nyilatozta Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője.

Timinek azonban nem csupán az érdeklődéssel, de a rosszindulatú kommentekkel is szembesülnie kellett. "Ha valaki arccal és névvel vállalja, és a kritika építő jellegű, nem pedig bántás, akkor szívesen meghallgatom. Az arctalan, rosszindulatú emberekkel viszont nem tudok mit kezdeni " reagált azokra a Borsnak.

Forrás: Vajna Tímea/Facebook

"Andynek már az első adás is nagyon tetszett. Egy tanácsa volt, hogy szépen, nyugodtan beszéljek. Nagyon büszke volt rám, amikor belenézett az adásba délelőtt. Alaposan felkészültem a témákból előző este. Profi csapat vesz körül, Váczi Gergőtől a sminkes-, fodrászcsapaton át egészen a szerkesztőkig. Most testközelből látom, hogy ez egy nagyon kemény szakma" - mondta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.