Angela Merkel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívet melengető kép készült napjaink egyik legbefolyásosabb nőjéről, Angela Merkelről, a német kancellárról.

Úgy tűnik, a kosztüm-mániás és mindig szigorú tekintetű politikus szíve is ellágyul, ha egy édes állatka kerül a közelébe.

Forrás: AFP/Jens Buttner

Ez a lemur egy német állatkertben csalt mosolyt a kancellár arcára, aki hivatalos látogatást tett a marlowi intézményben.

Éden-ügy: jövő héten tárgyal az ominózus epizódról a Médiatanácshttp://www.life.hu/news/20150430-a-tv2-eden-hotel-adasaban-zajlott-szexualis-eroszakrol-targyal-jovo-heten-a-mediatanacs.htmlJövő heti ülésén vizsgálja a TV2 Éden Hotel című műsorát a Médiatanács, miután a produkcióban szexuális bántalmazás szerepelt - áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közleményében.News--Gyászol A Gyűrűk Ura stábja - Elhunyt a nagy sikerű trilógia operatőrehttp://www.life.hu/news/20150428-andrew-lesnie-a-gyuruk-ura-trilogia-oscar-dijas-operatore-elhunyt-szivrohamban.htmlSzívrohamban, ötvenkilenc évesen hunyt el a nagysikerű A Gyűrűk Ura-trilógia és A hobbit trilógia Oscar-díjas operatőre, Andrew Lesnie – írja az MTI.NewsOrigoÚjra lesz zenés őrségváltás és katonai térzene Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150424-zenes-orsegvaltas-es-katonai-terzene-lesz-ismet-budapesten.htmlEgy régi hagyomány éled újjá a fővárosban azzal, hogy újra lesz zenés őrségváltás a Budai Várban és katonai térzene Budapest belvárosában – adta hírül az MTI-vel.News--Angela Merkel tudja, mi a menő - Így szelfizik a német kancellárhttp://www.life.hu/news/20150130-angela-merkel-szelfizett-a-focicsapattal-es-tinedzserekkel-is.htmlAngela Merkel február 2-án Budapestre látogat. Összegyűjtöttük a kancellárasszony legviccesebb szelfijeit.News--Így örül Angela Merkel a német válogatott sikerénekhttp://www.life.hu/news/20140617-angela-merkel-nemet-kancellar-igy-szurkolt-a-valogatottnak-a-brazil-fociveben.htmlAngela Merkel német kancellár személyesen is ott volt a hétfői német-portugál rangadón a brazil focivébén. A győztes német válogatottal közösen még egy csoportkép is készült vele.News--Merkel az öltözőben bulizott, sörözött a győztes német válogatottalhttp://www.life.hu/news/20140714-angela-merkel-nemet-kancellar-a-vilagbajnok-nemet-valogatottal-bulizott-az-oltozoben.htmlAngela Merkel német kancellár természetesen ismét a helyszínen szurkolta végig a Németország-Argentína döntőt, majd a világbajnok németekkel partizott az öltözőben. Nagyon kúl!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.