45 kiló kutyakakit távolítottak el a sztárok kedvenc üdülőhelyéről

kutyaürülék Aspen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva! Önkéntesek távolítottak el a világsztárok kedvenc téli üdülőhelyéről, Aspenből és a Smugglers Mountainről 45 kiló kutyaürüléket.  

Az aspeni erdészek észrevették a kutyakaki cunamit, de nem szedték össze, helyette inkább rózsaszín zászlókat tűztek minden egyes darabba.

Forrás: Facebook/Janet Urquhart

Ezzel a megmozdulással akarták az erdészek megmutatni, mennyire gusztustalan mindenhol otthagyni az ebek kakiját.

A túrázók figyelmét egy tábla is felhívja a problémára: "Nem létezik kakitündér. Neked kell a kutyád után eltakarítani."

Az akció eddig részben sikeres volt, kevesebb az otthagyott ürülék, de sokan úgy fogták fel, hogy a zacskóba tett kaki nyugodtan dobható a környezetbe, nem kell a szemetesig szállítani...

Íme, az idei magyarérettségi feladatok - Ti meg tudnátok oldani?http://www.life.hu/news/20150504-ime-az-idei-magyarerettsegi-feladatok.htmlMájus 4-én, hétfőn a magyarérettségin izgulhattak a diákok. A következő másfél hónapban összesen 115 300-an írásbeliznek és szóbeliznek. Eláruljuk, mi volt a mai írásbeli feladatsor. NewsThinkstockMicsoda? Nem is Katalin szülte a gyereket az oroszok szerinthttp://www.life.hu/news/20150504-durva-vad-szerint-nem-katalin-hercegno-szulte-a-gyereket.htmlAz oroszok nevetséges dologgal vádolják Katalin hercegnét. Szerintük nem is ő szülte meg a kis trónörökösnőt.News--Mától közvetlenül Budapestről is el lehet jutni Kínábahttp://www.life.hu/news/20150501-matol-kozvetlenul-budapestrol-is-el-lehet-jutni-kinaba.htmlMájus elsejétől új járatot indít Budapestre az Air China, a kínai nemzeti légitársaság. A legelső járat érkezését ünnepélyes, vízsugaras fogadtatás várta a Liszt Ferenc repülőtéren.NewsOrigoHa ma csak egy videót nézel meg...http://www.life.hu/news/20150501-humanimal-furcsa-ember-allat-video.htmlHa estére eléggé elfáradtál már, tudunk mutatni valamit, ami még jobban lezsibbaszt. Íme, a Humanimal.News--Kulcsár Edina gyászolhttp://www.life.hu/news/20150430-kulcsar-edina-kiscicaja-meghalt.htmlKulcsár Edina a kiscicájára szinte családtagként tekintett. Az állat súlyos betegségben szenvedett, ezért Edinának nehéz döntést kellett hoznia. News--Vagány nosztalgiajáratok közlekednek május elsején Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150430-nosztalgiajaratok-kozlekedjek-majus-elsejen-budapesten.htmlVeterán buszokon, villamosokon, hévvonatokon, a földalattin és a fogaskerekűn nosztalgiázhatunk május elsején Budapesten. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.