bejelentés keresztnév Erzsébet királynő Katalin hercegnő név kislány Katalin hercegné Vilmos herceg gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan bejelentik, milyen nevet választott a napokban született kislányának Vilmos herceg és Katalin hercegné – előtte azonban még vár rájuk egy találkozó Erzsébet királynővel.

A hírek szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné már tudják, hogy fogják hívni a kis hercegnőt, aki a várt időpont után egy héttel, május 2-án született meg.

Forrás: AFP

Cambridge hercege és hercegnéje azonban a nagy bejelentés előtt még az Egyesült Királyság uralkodónőjével, Erzsébet királynővel konzultál személyesen, amelyre a mai napon, azaz hétfőn kerül sor.

A Daily Mail nem tud olyan protokollról, amely szerint a királynőnek jóvá kell hagynia az újszülött nevét, a vezető brit királyi források pedig hangsúlyozták: semmilyen elvárás sincs arra vonatkozóan, hogy a hercegi párnak kötelessége tájékoztatni Erzsébetet a döntésükkel kapcsolatosan.

Milyen uralkodó lesz a kis hercegnő?

Még csak pár napja van a világon, Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekének horoszkópja azonban már most sokat elárul arról, milyen uralkodót remélhetnek a britek a kis hercegnő személyében. Kattints ide a Life.hu cikkéért!

A brit fogadóirodákban hatalmas lehet a készültség, hiszen volt, aki több százezer forintnak megfelelő összeget tett egy-egy névre: a legnagyobb esélyesnek az Alice-t és a Charlotte-ot tartják, de sokan fogadtak még a Diana, az Elizabeth (Erzsébet királynő után), a Victoria, az Olivia és az Alexandra nevekre is – hogy miért pont ezek, arról ide kattintva olvashatsz bővebben. Te mit gondolsz, melyik név lesz a befutó a fogadóirodákban tett tétek alapján?

Szerinted hogy hívják Katalin és Vilmos kislányát?

Nézd meg az alábbi videóban, hogyan mutatták be a büszke szülők a brit trón legifjabb várományosát!

Károly herceg bevallotta: lányunokára vágyikhttp://www.life.hu/csalad/20150501-karoly-herceg-szeretne-ha-vilmos-hercegnek-es-katalin-hercegnenek-kislanya-szuletne.htmlAz egész világ lélegzetvisszafojtva várja, hogy végre megszülessen Vilmos herceg és Katalin hercegné csemetéje. Természetesen a királyi család többi tagját is hihetetlen izgalomban tartja a pici érkezése, akiről a nagypapa, Károly herceg elárulta: a leginkább azt szeretné, ha kislány lenne. Talán ő már tud valamit?Család--Micsoda? Nem is Katalin szülte a gyereket az oroszok szerinthttp://www.life.hu/news/20150504-durva-vad-szerint-nem-katalin-hercegno-szulte-a-gyereket.htmlAz oroszok nevetséges dologgal vádolják Katalin hercegnét. Szerintük nem is ő szülte meg a kis trónörökösnőt.News--Harry herceg máris üzent újszülött unokahúgánakhttp://www.life.hu/csalad/20150503-harry-herceg-maris-uzent-ujszulott-unokahuganak-katalin-es-vilmos-lanyanak.htmlA HollywoodLife úgy tudja, Vilmos azonnal felhívta az öccsét az örömhírrel, és elújságolta, hogy a hétvégén megszületett a kislánya. Harry, aki jelenleg Ausztráliában vesz részt az SAS kiképzésén, már alig várja, hogy hazatérjen, és láthassa az unokahúgát.Család--Miért nézett ki olyan tökéletesen a szülés után pár órával Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20150504-katalin-hercegne-tokeletes-megjelentesen-a-szules-utan-par-oraval-egy-komplett-csapat-dolgozott.htmlAmióta napvilágot látott az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, a hercegkisasszonyon kívül mindenki csak egy dologra volt kíváncsi: miért néz ki ennyire természetellenesen jól Katalin?Trend--Tündéri fotó! György herceg is meglátogatta a húgáthttp://www.life.hu/csalad/20150502-gyorgy-herceg-bement-a-kis-hercegnohoz-a-korhazba.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Katalin hercegnő ma délelőtt egy egészséges kislánynak adott életet. György herceg pedig már meg is látogatta testvérkéjét. Család--Katalin imádja, és mi is - a virágmintás ruha 2015 slágerehttp://www.life.hu/trend/20150503-katalin-hercegno-viragmintas-ruhaban-mutatta-be-kislanyat-a-tervezo-jenny-packham.htmlMinden tavasszal így vagy úgy, de divat a virágminta. Idén május 2. után már biztos, hogy sokkal több nő választ ilyen darabot, mint korábban - ez pedig természetesen Katalin hercegnőnek köszönhető. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.