George Michaelként ünnepelte születésnapját Adele - Felismerhetetlen lett!

kép fotó beöltözés George Michael Adele születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fogod elhinni, de ezen a képen valóban az aranytorkú énekesnő pózol.

Nem, ezen a képen se nem George Michael, se nem egy George Michaelnek öltözött férfi látható. Bár elsőre mi is alig hittük el, de igaz: a fotón Adele látható.

Forrás: Twitter/Adele

Az aranytorkú brit énekesnő, akit idén a legjobban kereső fiatal brit énekesnőnek választottak meg, 27. születésnapja alkalmából mutatta meg, hogy fest a legendás popsztár bőrébe bújva napszemüvegben, szakállal és a tipikus frizurájával. Adele korábban hősnek nevezte George Michaelt, nem véletlen tehát, hogy éppen az énekes-dalszerzőnek öltözött be. Később maga a zenész is észrevette a képet, és boldog születésnapot kívánt, majd hozzátette, nagyon „hízelgőnek" találta.

Felismerhetetlenné vált Kylie Minougehttp://www.life.hu/trend/20150411-felismerhetetlenne-valt-kylie-minouge-egy-fotozas-kedveert-valtozott-at.htmlKylie Minogue a minap az Instagram oldalán osztott meg egy fotót azzal a kérdéssel, hogy vajon ki lehet ez a nő.TrendOrigoKórházba került George Michaelhttp://www.life.hu/drlife/20140529-george-michael-enekes-angol-sztar-korhazba-kerult.htmlA múlt héten sürgősen kórházba kellett szállítani George Michaelt - az esetre csak most derült fény.Dr. Life--Na ne, ő tényleg Kevin Bacon? Felismerhetetlen lett a színészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150506-kevin-bacon-felpuffadt-arca-miatt-felismerhetetlen-lett.htmlFelpuffadt arccal jelentkezett be az Egyesült Királyságból a sztár. Vajon mi történhetett vele?Ez Zsír!--Szeptemberben jön az új Adele-albumhttp://www.life.hu/kult/20150430-adele-enekesno-uj-albumot-ad-ki-szeptemberben.htmlAz énekesnő első két lemezén lévő slágerei hatalmas sikert arattak, majd közel két évre visszavonult a rivaldafényből. Hamarosan azonban visszatér. Kult--Megemlékeztek a 8 éve eltűnt Madeleine McCannrőlhttp://www.life.hu/news/20150504-madeleine-mccann-eltunt-kislanyrol-emlekeztek-szulofalujaban-eltunesenek-evfordulojan.htmlSzülőfalujában emlékeztek meg a brit kislányról, aki a mai napig tisztázatlan körülmények között tűnt el egy családi nyaralás során 2007. május 3-án.NewsOrigoTe vagy az, Karlie? Felismerhetetlen lett a szupermodellhttp://www.life.hu/trend/20150224-karlie-kloss-felismerhetetlen-lett-a-v-magazin-fotosorozataban-es-otthagyja-a-victorias-secretet.htmlÍgy még sosem láttuk Karlie Klosst: a Victoria's Secret modell a V magazin kedvéért váltott drámai stílusra.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.