Epres Panni családja nem nyaral együtt

Forrás:Redlemon -
Epres Panni Miss Balaton Benedek Tibor nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azzal, hogy Epres Panni kisfia, Mór az idén első osztályos lett, felborult a család nyaralási szokása, azaz nem tud a család együtt nyaralni.

A nyár nem azt jelenti Epres Panni számára, hogy felkerekedik családjával nyaralni. Az egykori modell ebben az időszakban a Miss Balaton szépségverseny lányainak felkészítésévelfoglalkozik, míg férje, Benedek Tibor felkészítő táborokban és a világversenyeken tölti a meleg hónapokat.

Forrás:Redlemon


„ A nyaraink minden évben ugyanúgy telnek, Tibor külföldön edz, készül a versenyekre, mi pedig ehhez asszisztálunk. Amikor itthon játszik meccset, elmegyünk megnézzük, ha nincs itthon, akkor igyekszem lefoglalni a gyerekeket. De nyaralni nem tudunk együtt elmenni. Amikor még Mór óvodás volt, akkor szeptemberben sikerült elutaznunk közösen nyaralni. Például Máltára, ahol korábban pár hónapig laktunk, és nagyon megszerettük a szigetet. Amikor nyáron majd dolgozom, a nagyszülők vigyáznak a gyerekekre, de csak a verseny előtti egy héten lesz mindennapos elfoglaltságom"- avatott be a családi szokásokba Panni, akinek elsős kisfia szerencsére szeret iskolába járni, de korán kelni nem szeret.
"Mór jó tanuló, de elsőben ez nem jön még ki annyira, csak azt látjuk, hogy nagyon szereti az iskolát, nem stresszeli magát, örömmel megy be. Most még lelkesen olvas, venni kell neki könyveket"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.