Ki sem találnád, melyik színésznő lenne szívesen Channing Tatum felesége

Diane Keaton Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 69 éves színésznő, aki sosem ment férjhez, sajnos lekéste a Channing-vonatot, a Step up és Magic Mike filmek szívtiprója, Channing Tatum ugyanis már jó ideje foglalt, ráadásul gyönyörű felesége van. De álmodozni persze szabad. 

Diane Keaton 69 éves, eddigi élete során azonban nem sikerült találnia egyetlen férfit sem, akire azt tudná mondani, élete végéig vele lenne. Éppen ezért sosem ment férjhez.

Mikor Ellen DeGeneres azt kérdezte tőle, mégis ki lenne az a férfi, akivel szívesen összekötné az életét, rávágta, Channing Tatum! (Valószínűleg a nők nagyon nagy százaléka ugyanezt válaszolná) Sajnos Channing viszont már foglalt, Jenna Dewan-Tatum férje 2009 óta.

Forrás: AFP

Diane Keaton olyan legendákkal alkotott egy párt, mint Warren Beatty, Woody Allen, Jack Nicholson és Al Pacino, azonban az oltárig együkkel sem jutott el.

"A szerelemnek nincs lejárati ideje" -mondta a színésznő, és milyen igaza van. Soha ne mondd, hogy soha!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.