Megdöbbentő információhoz jutott Karda Bea

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea életkor fiatalság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karda Bea maga is meglepődött, amikor egy teljeskörű kivizsgálás után kimutatták, hogy öt évvel fiatalabb naptári koránál.

Mire jó egy teljeskörű orvosi, valamint természetgyógyászati kivizsgálás? Karda Bea például öt évet fiatalodott vele. Bea nagyon örült az eredménynek, ugyanis még mindig attól tart, hogy egy vizsgálat után rossz híreket fog kapni.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Több erős férfinak is emberére váltak volna azok a dolgok, amiken én átmentem. Nyolc évvel ezelőtt a sok elnyomott bánatom és szenvedésem hatására megtámadott egy olyan betegség, amiből én most állítólag kigyógyultam. Nem csak hogy nyoma sincs a ráknak, de az esélyem is nulla százalék arra, hogy visszatérjen. Ennek örülök a legjobban, hiszen nagyon féltem, hogy mi fog kiderülni, ha idejövök" - árulta el Karda Bea, aki más jó hírt is kapott.

Az énekesnő leletei az életkorának megfelelőek, sőt annál jobb értékeket mutatnak. Kiderült a biológiai életkora is, ami alapján 5 évvel fiatalabb, mint amit a valós naptári kora mutat"- mondta Dr. Szabó Zoltán orvos.

"Ha a biológiai korom szerint 59 éves vagyok, akkor én itt meg is állnék, ha lehet. Egyáltalán nem vagyok attól megrettenve, hogy már nem tartozom a húszévesek közé, hiszen olyan sok színes, és olykor fájó dologgal szereztem tapasztalatot, amit már senki sem vehet el tőlem. Megfogadtam a doktor úr tanácsait, többet fogok mozogni és változtatok az életmódomon is" - fogadkozott a 64 éves énekesnő.

Horváth Éva új vizekre evezetthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-horvath-eva-szerzodeskotesi-szakerto-lett-a-miss-balaton-lanyait-fogja-tanacsokkal-ellatni.htmlVégre kedvenc témáiban fejlesztheti a fiatal lányokat Horváth Éva, akit leginkább a szépség és divat területén találtunk jártasnak. Kiderült, a műsorvezetőnő nem csak ezekben a témákban van otthon!TV + Bulvár--Hatalmas izmokat növesztene Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/bulvar/20150508-hatalmas-izmokat-novesztene-cinthya-dictator.htmlA Life.hu riportere, Németh Máté a szakdolgozata kinyomtatására kísérte el a fotós lányt. Cynthia közben persze sokmindent elárult magáról, többek között beszélt arról is, hogy milyen külsőt szeretne magának.TV + Bulvár--Debreczeni Zita Gianni kuktája lett - Cuki fotóhttp://www.life.hu/bulvar/20150508-debreczeni-zita-modell-szerelmesen-fozicskezett-parjaval-gianni-etteremtulajdonossal-olaszorszagban.htmlA modell és párja, az étteremtulajdonos Gianni, éppen Olaszországban romantikáznak, ahol Zita főzőleckéket vesz szerelmétől – hát nem cukik?TV + Bulvár--Hernádi Judit Liptai Claudiával küzd egy férfiérthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-hernadi-judit-szineszno-liptai-caludia-szinesznovel-kuzd-egy-ferfiert-a-vidam-kisertet-cimu-daraban.htmlA színésznők egymás orra elől próbálják elhappolni a kiszemelt áldozatot. Vajon melyikük jár sikerrel?TV + BulvárOrigoEpres Panni családja nem nyaral együtthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-epres-panni-csaladja-nem-nyaral-egyutt.htmlAzzal, hogy Epres Panni kisfia, Mór az idén első osztályos lett, felborult a család nyaralási szokása, azaz nem tud a család együtt nyaralni.TV + Bulvár--Megvan, ki lép egy nap Rubint Réka nyomdokaiba, és ő nem a lánya!http://www.life.hu/bulvar/20150427-edesanyja-rubint-reka-nyomdokaiba-lep-rubint-lara.htmlA hétvégi Fitbalance versenyen körülbelül ötezer ember előtt lépett színpadra Schobert Lara, és keményen lenyomott egy 50 perces tornaórát, amit még nézni is fárasztó volt. Lara lazán, mosolyogva csinálta végig. Azt hihetnénk, hogy már most elkötelezett híve lett az alakreformnak, de ő egyelőre nem az edzősködés felé kacsintgat.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.