Növényi Norbert megélhetési gondokkal küzd

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
pénzügyi gond Növényi Norbert megélhetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztó anyagi helyzetbe került Növényi Norbert. Az 57 éves olimpiai bajnok birkózónak több dolog miatt is főhet most a feje.

A Blikk információi szerint a híresség 18 millió forint hitelt vett fel devizában, és ha nem jut dűlőre hamarosan a bankjával, az otthonát is elveszítheti. "18 millió forint kölcsönt vettem fel devizában. De a részletekbe tényleg ne menjünk bele. És abba se, mennyi a havi törlesztőrészletem. Most van az elszámolás a bankkal. Majd kiderül, mire jutunk. Az adóhatóságnak viszont nem tartozom" - nyilatkozta a bajnok a lapnak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Igaz... nehezen tudok megélni. De ez az én problémám, s nekem kell megoldanom. Nem tudom, mennyit kell még visszafizetnem a banknak, mert mint mondtam, most megy velük az egyeztetés. Hogy mi lesz, ha elvesztem az otthonom? Nem tudom. Felállok, és megyek tovább" - tette hozzá határozottan Növényi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.