Kirúgták az X-Factor zsűritagját?

Forrás: Northfoto -
Simon Cowell zsűritag tehetségkutató műsor kirúgás Louis Walsh show X-Factor brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híresztelések szerint a brit tehetségkutató műsor rettegett zsűritagja, Simon Cowell volt az, aki kiadta Louis Walsh útját.

11 év után elhagyja a brit X-Factor zsűrijét Louis Walsh. A pletykákkal ellentétben azonban nem az immár apává lett kollégája, Simon Cowell volt az, aki döntött: Walshnak már nincs helye a showban. A nézők megunták, ezért tették ki a szűrét a zsűriből – írta a The Sun.

Forrás: Northfoto

Az ír származású menedzser egyik közeli forrása azonban cáfolta a fejleményeket.

Otthagyja a Grace klinikát a sorozat legszexisebb szereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kiirtak-a-grace-klinika-sorozatbol-patrick-dempsey-karakteret-dr-derek-shepherdet.htmlKiakadtak a rajongók: kiírták a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat egyik legmeghatározóbb karakterét, Dr. Derek Shepherd-öt a Grace klinikából.TV + Bulvár--Csak a hírnév miatt akar gyereket exbarátnőjétől Sofia Vergara volt vőlegénye?http://www.life.hu/bulvar/20150508-sofia-vergara-szerint-csak-a-hirnev-miatt-akar-tole-gyereket-exvolegenye-nick-loeb.htmlÚgy tűnik, újabb fordulóponthoz érkezett a színésznő és üzletember exkedvese, Nick Loeb lefagyasztott embrióinak ügye: Sofia Vergara szerint csak azért akadékoskodik Loeb, mert a média figyelmére áhítozik.TV + Bulvár--Ajjaj! Csúnyán megsérült koncert közben Britney Spearshttp://www.life.hu/bulvar/20150506-britney-spears-megserult-fellepese-kozben-ami-miatt-le-kellett-mondania-egy-masik-koncertjet.htmlAz énekesnő olyan szerencsétlenül esett egy Las Vegas-i koncertjén, hogy még egy soron következő koncertjét is le kellett mondania miatta.TV + Bulvár--Szabó Erika már csak akkor vetkőzik, ha annak célja is vanhttp://www.life.hu/bulvar/20150423-szabo-erika-nem-vallal-vetkozos-szerepeket-cel-nelkul.htmlNem egyszer láthatta már a nagyközönség hiányos öltözékben a színésznőt, Szabó Erikánál azonban van határ, ha meztelenségről van szó.TV + BulvárOrigoFutógépet nyert a lábnélküli asszonyhttp://www.life.hu/bulvar/20150507-futogepet-nyert-egy-vetelkedo-jatekban-egy-toloszekes-asszony.htmlFutógépet nyert a The Price Is Right egyik adásának győztese. Aki egyébként kerekesszékes.TV + BulvárOrigoNagyon kínos! Élő adásban bakizott Váczi Gergőhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-vaczi-gergo-kinos-bakija-a-fem3-cafe-reggeli-musoraban-rosszul-mutatta-be-toman-szabina-modellt.htmlMinden műsorvezető rémálma, hogy rossz néven mutatja be vendégét. A TV2 FEM3 Café egyik adásában pontosan ez történt. Videó.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.