Brazil szívtipró lett a Rising Star énekese Peter Srámek

Redlemon -
Brazil szívtipró Peter Sramek Nagy Adri szappanopera énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star szlovák versenyzője, Peter Srámek  arra vágyik, hogy olyan gazdag és jóképű legyen, mint a brazil sorozatok szívtiprói. Egy kis időre belebújhatott egy szappanopera főhős szerepébe.

Zámbó Jimmy-hasonmásként már láttuk a fiatal szlovák énekest, de brazil csábítóként meg nem volt szerencsénk megcsodálni. Végre itt a remek alkalom!

A Rosalinda és a Marimar című sorozatok szereplőit megformálva idézte meg Nagy Adri, a Jóban Rosszban színésznője és Peter Mexikót, ahol kifejezetten magas az egy főre jutó szappanoperák száma. Ebben a világban a jó mindig elnyeri méltó jutalmát és az igazság győzedelmeskedik.

Redlemon

Ha volna rá lehetőségem, nagy örömmel kipróbálnám magam egy sorozatban. Ugyanis ez az egyik titkos álmom az éneklés mellett. Nem véletlen, hogy színészetet is tanulok Pozsonyban" – mesélte Peter Srámek, aki magabiztosan alakította Fernando José Altamirano del Castillot Adri oldalán.

„A mexikói sorozatokban mindenki jól öltözött, elegáns, és többnyire a gazdag jóképű srác valahogy mindig beleszeret egy szegény gyönyörű lányba. Azt hiszem, ezzel én is tudnék azonosulni" – tette hozzá nevetve Peter Srámek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.