Pimasz úr ezentúl az RTL-en alszik ott! - "Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Papp Gergő TV2 Pimasz Úr ottalszik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papp Gergő januárban távozott a TV2-től, ahol tíz év után közös megegyezéssel bontotta fel szerződését. Mindeddig titok volt, hol folytatja a televíziózást, de ma már tudni lehet, a riporter az RTL II-n kerül majd képernyőre. 

"Pimasz úr ezentúl az RTL-en alszik ott! Ilyenkor mindenkiben felmerül, hogy a pénz miatt döntöttem így, de nézzenek lúzernek, akkor is bevallom, hogy nem így van. Egyszerűen úgy éreztem, hogy egy ideje már nincs ez a műsor a helyén kezelve a TV2-nél, láttam, hogy a csatornánál folyamatosak a változások, és azt is bevallom, már nem tudtam azonosulni a TV2 éppen aktuális arcaival. Ugyanakkor pedig riporterként folyamatosan követtem a konkurens csatornát, láttam, hogy profizmus övezi, és vágytam arra, hogy olyan emberekkel dolgozhassak együtt, akiktől van még mit tanulni. Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni" –mondta el a Blikknek Papp Gergő.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a TV2-n lehetséges szereplő sztárok többségével már leforgattuk ezt a műsort. Az RTL-lel most új kapuk nyílnak, hiszen olyan sztárokat is megkereshetek, akik eddig szóba sem jöhettek. Nem beszélve arról, hogy a műsort már továbbfejlesztettük, úgyhogy ha esetleg kifogynánk az alanyokból, akkor is van ötlet a tarsolyunkban, de erről egyelőre szó sincs. A csatorna ugyanis úgy akarta megvenni a Pimasz urat, ahogy most van, így a következő évadra meg is kötöttük a szerződést" – tette hozzá.

"A Pimasz úr ott alszik a TV2 azon kevés műsorának az egyike, ami kifejezetten tetszett. Papp Gergő hajdanán az RTL Klubnál kezdte pályafutását, és örülök neki, hogy most a saját formátumával tér vissza hozzánk" – nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.