Egy féltékeny cica az internet legújabb sztárja

videofilm egér cica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem igazán tudjuk eldönteni, hogy a cica megvédi az egerét vagy csak mérges, hogy nem vele foglalkozik a gazdája.

Sokat dolgozol és a cicád is megunta, hogy nem vele foglalkozol? Vigyázz, mert ha feldühödik, nem engedi, hogy a számítógéped egerét használd! Karmol, harap, kűzd! Vicces küzdelem egy műanyag egérért.

El gato que no te deja trabajar porque ¡es sábado!

Posted by Excite España on 2015. május 9.
Hajdú Péter Sarka Katáról: "Mintha egy szobanövénnyel mennék vacsorázni"http://www.life.hu/bulvar/20150513-hajdu-peter-sarka-kata-kemeny-dietajarol-beszelt.htmlHajdú Péter a Kasza! Show-ban mesélt arról, milyen volt, mikor Sarka Kata nagyon keményen diétázott. TV + BulvárOrigoMiniruhában mutatott be extrém pózt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-keresztes-ildiko-enekesno-szineszno-miniruhaban-mutatott-be-extrem-pozt-a-kasza-showban-kasza.htmlTornász múltjáról kérdezte az énekesnőt Kasza Tibor, amikor Keresztes Ildikó hirtelen a nyakába emelte a lábát és extrém pózt villantott. TV + Bulvár--Fél óra alatt vált el Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-fel-ora-alatt-valt-el-kapocs-zsoka-es-habony-arpad.htmlKedden negyedik nekifutásra végérvényesen pontot tett viharos házasságára Kapócs Zsóka és Habony Árpád.TV + Bulvár--Gyönyörű nagylány lett Kiszel Tünde Donatellájábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-kiszel-tunde-musorvezeto-lanya-donatella-hatalmasat-not-es-lassan-csinos-nove-erik.htmlA műsorvezető méltán lehet büszke lányára, aki amellett, hogy jó tanuló, egyre nőiesebb is. Kiszel Tünde lassan alig tudja majd a hódolókat elhajtani mellőle.TV + Bulvár--Szívhez szóló történet a kislányról, aki lehet, utolsó születésnapját ünnepli családjávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-az-rtl-klub-hazon-kivul-musoraban-riport-a-kislanyrol-akit-el-akarnak-valasztani-csaladjatol.htmlEbben az évben még családjával ünnepelhette a születésnapját Fruzsina, akit ki akarnak toloncolni Svédországból.TV + Bulvár--Hoppá! Elcsattant egy csók Éden Loki és Orsi közötthttp://www.life.hu/bulvar/20150513-elcsattant-egy-csok-eden-loki-es-orsi-kozott.htmlAz Éden-lányok közül legfrissebben beköltözött Orsi bevallotta, tetszik neki Loki "paraszt" stílusa. A fiú még egy csókot is kiérdemelt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.