Éden Loki kihúzta a gyufát Dukai Reginánál

Forrás: Facebook/Dukai Regina FanClub -
TV2 Dukai Regina Éden Loki Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jogi lépéseket fontolgat Dukai Regina, akinél a napokban Éden Loki húzta ki a gyufát. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Éden Loki a napokban azzal dicsekedett egyik játékostársának, hogy neki bizony megvolt Dukai Regina. Ez a hír a modell fülébe is eljutott, aki éktelen haragra gerjedt, amiért Loki valótlanságokat állít róla, és közösségi oldalán közölte, hogy jogi lépéseket fog tenni az ügyben.

Forrás: Facebook/Dukai Regina FanClub Forrás: Facebook/Dukai Regina FanClub

"Gusztustalan, hogy ebben az országban bárkiről bármit állíthatnak! Még csak nem is kérdésként, hanem kijelentésként tálalnak egy undorító hazugságot! Fogalmam sincs, ki ez az ember, és honnan veszi a bátorságot, hogy rágalmazzon, és megsértse a személyiségi jogaimat! Eddig mindig tűrtem, hogy bárki bármit állítson, írjon rólam, de ezzel túllőttek a célon! Megteszem a megfelelő jogi lépéseket!" - írta Regina.

Félmillióval udvaroltak Baukó Évánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150515-bauko-evanak-a-valo-vilag-szereplojenek-felmillioval-udvaroltak.htmlA Való Világ egykori versenyzőjét kitartóan ostromolják a férfiak, az egyik udvarlója azonban mindent bevetett, hogy meghódítsa Évát.TV + Bulvár--Megsérült Stohl András - Vajon mi történhetett?http://www.life.hu/bulvar/20150512-stohl-andras-a-vigszinhaz-szinesze-megserult.htmlSérülten lépett színpadra vasárnap este a színész, a rákövetkező napon pedig a Vígszínház közleményben tájékoztatta nézőit, hogy Stohl András nem folytatja tovább a Jó estét nyár, jó estét szerelem! próbáit. A színész a darabban főszerepet játszott volna, így jogosan merül fel a kérdés: vajon mi történhetett?TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huA szexbotrányok után végre révbe ért Szepesi Niki?http://www.life.hu/bulvar/20150511-szepesi-niki-a-szexbotranyairol-elhiresult-uszono-munkat-talalt-visszater-az-uszodaba.htmlÚgy tűnik, a szextitkait kiteregető Szepesi Niki élete nem a botrányoktól lesz ezentúl hangos. Az egykori válogatott úszó végre révbe ért?TV + Bulvár--Gesztesi Károly: „Havas részegen akart rámászni Claudiára"http://www.life.hu/bulvar/20150514-gesztesi-karoly-szinesz-szerint-havas-henrik-reszegen-zaklatta-claudiat-amikor-egyutt-vezettek-a.htmlMegdöbbentő dolgokkal vádolja Havas Henriket a színész, aki azon dühödött fel legutóbb, hogy a Tanár úr kritizálta szereplését az Összezárva Friderikusszal című műsorban.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÚjra összeáll "hol van, hol nincs" pasijával Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/intim/20150515-jennifer-lopez-ujra-osszeall-casper-smart-koreografus-tancos-pasijaval.htmlNehéz követni, hányadán is áll egymással az énekesnő és a nála közel 20 évvel fiatalabb Casper Smart, akivel úgy tűnik, tervei vannak Jennifernek.Intim--Távozik a Barátok közt egyik főszereplője http://www.life.hu/bulvar/20150515-nagy-alexa-az-rtl-klub-baratok-kozt-fekete-aliza-bejelentette-elhagyja-a-szappanoperat-mert.htmlA sorozat szőke naiváját, a Fekete Alízt alakító Nagy Aelxa egy csapatépítő tréningen jelentette be kollegáinak, hogy egy időre visszavonul.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.