Barátok közt: Malackodás után nagy bejelentés

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Barátok közt csapatépítés malackodás szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolta senki, mennyire tudnak malackodni a Barátok közt szereplői, ha nem veszi őket a kamera. Ettől mi is ledöbbentünk!

Csapatépítő tréningre érkezett a Barátok közt sorozat színészgárdája Ráckevére, ahol egész nap csak malackodtak, végül már mi is pironkodtunk. Reggel még az ólban rohangált az a disznó, ami érkezésükre már a tányérokra került, és ennek nem is mindenki örült. A sorozat Illés Petije fél éve vegetáriánus, őt nem dobta fel a frissen sütött hús látványa.

Ha malacreggeli, akkor nem maradhatott el a köszöntő ital sem Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Állatbarátságból nem fogyasztok húst,gyilkosság van abban, hogy megölnek egy állatot, hogy a tányérodra egy nagy darab hús kerüljön. Még jó, hogy nem láttam reggel a malacot! Azt nem mondom, hogy életemben soha többet nem fogok húst fogyasztani, de most ilyen időszakomat élem. Eleinte szenvedtem egy kicsit a hiányától, ma már jól vagyok"- kommentálta Kiss Péter Balázs, akinek rántott sajttal kedveskedtek a Leányvár fogadó házigazdái, nehogy éhen maradjon. Az igazi malackodás csak ezután kezdődött.

" Óvatosan fogd, csúszik, ne szorítsd annyira, nyomjad" -hagzottak a pikáns vezényszavak a férfiak szájából, amikor Varga Iza kolbásztöltésre tanította ifjabb kolléganőjét, Nyári Diát. Egy másik fiatal színésznő, Nagy Alexa is elmondhatja, hogy jó kis útravalóval hagyja el a sorozatot.

Nyári Dia első kolbásza... lesz... Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Alexa három hónapra szabadságra megy, a történetben úgy alakul Alíz sorsa, hogy 2011 márciusa, vagyis több mint négy év után jó okkal, rejtélyes körülmények között tűnik majd el a képernyőről 3 hónapra. Mindenki, aki ebben a produkcióban dolgozik elképesztő munkát végez, és nekünk is fontos, hogy aki töltődni és pihenni akar, az megtehesse.Utána csak jót tud hozni magával, friss energiákat, amely csak erősíti és jobbá teszi a sorozatot"- árulta el a sorozat producere, Rozgonyi Ádám.

/1505/Csapa2015515214516

" Utazgatni fogok, Ázsiában, Európában. Örülök, hogy az utamról visszatérhetek majd a sorozatba"- mondta a Life. hu-nak, Alexa, akit nemrég egy új férfit ölelve kapott le fotósunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.