Félmillióval udvaroltak Baukó Évának

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
valóvilág udvarlás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori versenyzőjét kitartóan ostromolják a férfiak, az egyik udvarlója azonban mindent bevetett, hogy meghódítsa Évát.

500 ezer forintot kínált Baukó Évának – aki szereti ledobni magáról a textilt – egy Valentin nevű férfi. Az összeget a padlóra helyezve fényképezte le és ezzel a szöveggel továbbította az egykori valóságshow-szereplőnek: "Szia, érdekelne?"

Forrás: Facebook/ Baukó Éva

A lány – akiért egy férfi nemrég állítólag még az öngyilkosságra is képes lett volna – nem is teketóriázott, és közösségi oldalán tájékoztatta a nagyérdeműt a dologról. Így persze az álláspontját is megismerhettük: természetesen nem tudta komolyan venni a modern kori trubadúrt, akit válaszként csupán egy hatalmas szmájlival ajándékozott meg, illetve a kép alatt azzal kommentálta az esetet, hogy mi mindent képesek megtenni egyesek „5 perc hírnévért".

Gyász! Meghalt a világhírű zenészhttp://www.life.hu/news/20150515-elhunyt-b-b-king-legendas-blues-zenesz-89-eves-koraban.htmlSzörnyű veszteség érte a művészvilágot: álmában távozott az élők sorából a legendás zenész, akit mindenki a blues királyaként emlegetett. B.B. King 89 éves volt. News--Ejha! Sophie Marceau bugyit villantotthttp://www.life.hu/trend/20150515-sophie-marceau-bugyija-kivillant-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA tettes pedig nem más, mint a gyönyörű Sophie Marceau.Trend--Nagyon dögösen főz Soma Mamagésa http://www.life.hu/bulvar/20150515-soma-mamagesa-taplalkozasanak-filozofiajat-fejtegette-facebook-oldalan.htmlSoma Mamagésa, aki manapság nőknek szóló workshopokat tart, táplálkozásának filozófiáját osztotta meg közösségi oldalán, amelyhez pikáns képeket is posztolt.TV + Bulvár--Jakabos Zsuzsa: „Benne volt a pakliban hogy véget ér a karrierem"http://www.life.hu/bulvar/20150514-jakabos-zsuzsaval-europa-bajnok-uszonovel-a-sport-lelki-hattererol-sikerrol-es-kudarcrol.htmlJakabos Zsuzsa ritkán ad interjút, most azonban a Life.hu-val kivételt tett. Az Európa-bajnok úszónővel sikerről, kudarcról és örömteli koránkelésről beszélgettem.TV + Bulvár--Bikinis fotók Tolvai Renirőlhttp://www.life.hu/trend/20150515-tolvai-reni-a-megasztaros-enekesno-miamiban-bikiniben-napozik.htmlEgyre jobb formában Tolvai Renáta, szinte alig lehet ráismerni a legfrissebb fotóin.TrendOrigoFurcsa dolog derült ki Sarka Katárólhttp://www.life.hu/drlife/20150515-sarka-kata-fitneszmodell-emberkiserletben-vett-reszt.htmlÚgy tudni, a kétgyermekes édesanya egy emberkísérletben vett részt.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.