Megmenekültek Johnny Depp szeretett családtagjai

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
elaltatás kutya törvény karantén Egyesült Államok Ausztrália Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész két kutyájával együtt visszatért az Egyesült Államokba, miután az ausztrál kormány törvényszegés miatt elaltatással fenyegette a sztár két yorkshire terrierjét.

Elhárult a veszély, amely múltkor még fenyegetően tornyosult Johnny Depp és két szeretett kutyája fölé.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

A színész ugyanis az ausztrál törvényeket megsértve nem helyezte 10 napos karanténba az ebeket, mielőtt belépett velük a szigetországba, emiatt az ausztrál kormány ultimátumot adott Deppnek: vagy visszaviszi kedvenceit az Egyesült Államokba, vagy el kell, hogy altassák őket.

Az E! Online hírei szerint az 51 éves színész, aki A Karib-tenger kalózai legújabb részének forgatása miatt érkezett Ausztráliába, az előbbi lehetőséget választotta, és még azon az estén visszatért magánrepülőgépén két yorkshire terrierjével szülőhazájába.

Furcsa pár - A kutya legjobb barátja egy kis patkányhttp://www.life.hu/news/20150508-a-kutya-legjobb-baratja-egy-kis-patkany.htmlOsiris, a 3 éves holland juhászkutya keverék és a 3 éves Riff Ratt, a patkány, mióta csak ismerik egymást, legjobb barátok. News--Végre előbújtak a friss házasok! Johnny Depp és Amber Heard kéz a kézben mutatkoztakhttp://www.life.hu/intim/20150421-johnny-depp-szinesz-es-felesege-amber-heard-eskuvojuk-utan-kez-a-kezben-mutatkoztak-ausztraliaban.htmlA friss házasokat régen láttuk, de most végre megmutatták magukat: a mai napon Ausztráliában landoltak, és kéz a kézben hagyták el a repülőteret.Intim--Johnny Depp exe egyre slamposabbhttp://www.life.hu/trend/20150318-johnny-depp-szinesz-exe-vanessa-paradis-szineszno-egyre-slamposabb-mar-csak-arnyeka-egykori.htmlVanessa Paradis úgy tűnik, még mindig nincs túl a szakításán Johnny Depp-pel, vagy az is lehet, már egyáltalán nem érdekli, hogyan fest, mert a legutóbb róla készült fotókon úgy néz ki, mint egy lepukkant turista.Trend--Snoop Dogg kutyája menőbb, mint bárki más közülünkhttp://www.life.hu/news/20150508-snoop-dogg-kutyaja-juelz-broadus-francia-bulldog.htmlBemutatjuk Juelz Broadust, a kutyajó életet élő francia bulldogot, akit nagyon szeret híres gazdája, és mindezt egy külön Instagram-oldalon be is mutatja a földi halandóknak.NewsOrigoIlyen egy igazi kalandor kutyahttp://www.life.hu/news/20150513-kalandor-kutya-utazik-a-gazdajaval.htmlMaddie, a mentett kutyus gazdájával, Theron Humphrey-val utazza át Amerikát. A fotós gazdi szupercuki képeket készített kis kedvencéről. News--Johnny Depp lánya díva letthttp://www.life.hu/trend/20150401-lily-rose-depp-johnny-depp-es-vanessa-paradise-lanya-diva-lett.htmlJohnny Depp és Vanessa Paradis lánya meglehetősen jó genetikai állományt örökölt a híres szülőktől. Ezúttal egy divatbemutatón jelent meg az anyukájával, ahol mindketten csillogtak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.