A 33 éves Justin Ross Harris egy 17 éves lánnyal szexcsetelt, miközben a 22 hónapos kisfia a felhevült autóban haldoklott.

Az amerikai férfi  munkába állítólag egyszerűen megfeledkezett a gyerekéről és több órán keresztül a tűző napon álló kocsiba hagyta. Közben szexcsetelt, fotókat küldött a péniszéről, a lány pedig a melleit mutatta meg neki.

Forrás: Thinkstock

A gyerek a felhevült autóban hőgutát kapott étlen-szomjan, és pokoli kínok között halt meg, mielőtt az apa észrevette volna, hogy fatális hibát követett el. Kezdetben gondatlanságból elkövetett emberölés volt a vád a férfi ellen, de aztán kiderült, hogy akár szándékos is lehetett: Harris ugyanis reggel még adott enni a gyereknek, napközben pedig többször is kiment a kocsihoz.

Kiderült az is, hogy az apa többször is rákeresett a neten, hogy mennyi idő alatt kaphat hőgutát az ember egy zárt autóban, és több videót is megnézett kocsiban felejtett kisállatok kínhaláláról. A rendőrség nem engedte a férfinak, hogy részt vegyen fia temetésén, de a felesége felhívta, és kihangosította a beszélgetést. Az asszony továbbra is szereti a férjét, nem haragszik rá, és újabb gyermeket szeretne tőle.