A kis ChadMichael Morrisette-et annyit bántották az osztálytársai, hogy csak akkor mert belépni az osztályterembe, ha valaki elkísérte. A férfi máig nem felejtette el, mi történt vele, ám különös fordulat: egykori fő bántalmazója a Facebookon üzent neki. 

A sok inzultálás miatt most 34 éves férfi, aki 15 évesen el is költözött családjával Alaszkából Hollywoodba, ugyanis ott háborítatlanul élhetett, mesélte a Mirrornak. Aztán üzenetet kapott. 

Forrás: Thinkstock

Az írója egy bizonyos Louie Amundson volt, aki a többi között folyamatosan inzultálta Chadet.

"Nemrég beszélgettem a 10 éves lányommal az iskolai bántalmazásról. Megkérdezte, hogy bántottam-e valakit, és sajnos igennel feleltem a kérdésre. Az jutott az eszembe, mennyire szar alak és gonosz voltam veled a középiskolában. Bocsánatot kérek tőled. Ha ugyanabban az államban élnénk, akkor személyesen kérnék tőled bocsánatot. Nem tudom, egyáltalán emlékszel-e, de én igen. Sajnálom" - írta üzenetében Louie.

Chad meghatódott az üzeneten, és elfogadta a bocsánatkérést. Vissza is írt egykori társának: "Remélem, azt is elmeséled a lányodnak, hogy elnézést kértél, és hogy megbocsátottam. Őrület, mire képes húsz év, és mire képesek a gyerekek, ugye?" - válaszolta.