Guinness Rekord rekord Big Brother Pongó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Big Brother egykori játékosa, Pongó Guinness rekordot állított fel. 

Lassan Zoltán, azaz Pongó 50 órán át szinte megállás nélkül edzett. A Big Brother egykori játékosa 43 óra súlyemelést követően a futógépen folytatta a tréninget. Szinte hihetetlenül hangzik, de a volt valóságshow-hősnek ezzel sikerült rekordot döntenie, a világon egyelőre senkinek sem sikerült még ennyi ideig egyfolytában edzeni.

"Meghalt Schumacher" - Ízléstelen pletyka terjed az F1-es pilótárólhttp://www.life.hu/news/20150518-schumacher-halalhiret-terjesztik-az-interneten.htmlVannak, akiknek semmi sem szent! Újabb ízléstelen pletyka kapott szárnyra az interneten a kómában fekvő Michael Schumacherrel kapcsolatban, akiről most azt terjesztik, hogy elhunyt. News--Közgazdászok a készpénz megszüntetését javasoljákhttp://www.life.hu/news/20150517-kozgazdaszok-a-keszpenz-megszunteteset-javasoljak.htmlA készpénz, a bankjegyek és a pénzérmék forgalomból való kivonását javasolják neves közgazdászok.News--20 év múlva kért bocsánatot gyerekkori bántalmazója a férfitól - A Facebookon üzenthttp://www.life.hu/news/20150517-20-ev-mulva-kert-bocsanatot-gyerekkori-bantalmazoja-a-ferfitol.htmlA kis ChadMichael Morrisette-et annyit bántották az osztálytársai, hogy csak akkor mert belépni az osztályterembe, ha valaki elkísérte. A férfi máig nem felejtette el, mi történt vele, ám különös fordulat: egykori fő bántalmazója a Facebookon üzent neki. NewsThinkstockMájus 17 - Ma van a homofóbia-ellenes világnaphttp://www.life.hu/news/20150517-majus-17-ma-van-a-homofobia-ellenes-vilagnap.html1990-ben május 17-én a napon törölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a homoszexualitást a Betegségek Nemzetközi Osztályozásából. 2005 óta a világnapot Magyarországon is ünneplik. News--Hirtelen tör be hétfőn a nyár!http://www.life.hu/news/20150517-idojaras-hetfon-itt-a-joido.htmlVasárnap még borús marad az idő, de hétfőtől igazi hamisítatlan jóidő ígérkezik. Lassan tényleg elő lehet szedni a nyári ruhákat. NewsThinkstockMegtörte a csendet Philip Seymour Hoffman özvegyehttp://www.life.hu/news/20150517-megtorte-a-csendet-philip-seymour-hoffman-ozvegye.htmlMaga alá temette a gyász Philip Seymour Hoffman özvegyét. Az asszony a tragédia óta először szólalt meg.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.