Szétmarcangolta gondozóját az oroszlán

Forrás: Atif Saeed Photography -
Kína oroszlán gondozó állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondozóját marcangolta szét egy ázsiai oroszlán. Etetéskor támadt az állat a 65 éves férfira. 

Gondozója nyakába és vállába harapott az oroszlán egy kínai állatkertben. A férfi szinte azonnal belehalt a sérülésekbe. Ezután egy órán keresztül járkált a park területén a vadállat, az állatkert munkatársai kimenekítették a látogatókat.

Forrás: Atif Saeed Photography

A helyszínre érkező rendőrök kilőtték az állatot, ami az állatvédők szerint szükségtelen volt, vissza is lehetett volna terelni a ketrecébe.

Az eltűnt Patrik holttestére bukkanhattak egy kút mélyénhttp://www.life.hu/news/20150518-az-eltunt-patrik-holttestere-bukkanhattak-egy-kut-melyen-gyalon.htmlA közel egy hónappal ezelőtt, április 12-én eltűnt Patrik holtteste kerülhetett elő egy gyáli kút mélyéről. NewsThinkstockKözgazdászok a készpénz megszüntetését javasoljákhttp://www.life.hu/news/20150517-kozgazdaszok-a-keszpenz-megszunteteset-javasoljak.htmlA készpénz, a bankjegyek és a pénzérmék forgalomból való kivonását javasolják neves közgazdászok.News--Tűz volt egy fővárosi szállóban http://www.life.hu/news/20150516-tuz-volt-egy-fovarosi-szalloban.htmlTűz ütött ki a főváros VI. kerületében egy szállóban szombat este, a tűzoltók 62 embert kísértek ki a füsttel telített épületből - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.NewsMegint nem volt ötös a lottón - Ezeket a számokat húzták kihttp://www.life.hu/news/20150516-megint-nem-volt-otos-a-lotton.htmlMost sem vitte el senki minden idők második legnagyobb lottónyereményét a szombat esti sorsoláson. Több mint 4,6 milliárd forintot lehetett volna nyerni. Az összeg most tovább halmozódik.NewsNincs túlélője a nepáli helikopterbalesetnekhttp://www.life.hu/news/20150516-penteken-megtalaltak-a-nepalban-eltunt-amerikai-helikopter-roncsait-a-csarikot-telepules-melletti.htmlPénteken megtalálták a Nepálban eltűnt amerikai helikopter roncsait a Csarikot település melletti erdős részen.News--Másképp kell bejelentkezni a Gmailbehttp://www.life.hu/news/20150516-maskepp-kell-bejelentkezni-a-gmailbe.htmlMegújult a Google e-mail szolgáltatásának bejelentkező felülete, az újítással egyszerűbbé szeretnék tenni a felhasználók dolgát.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.