Leleplező videó: a különös szépség nem is olyan a valóságban, mint a fotókon

Valeria Lukyanova leleplezés Barbie baba videó Barbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy az ukrán Barbie baba, Valerija Lukjanova nem egészen úgy fest élőben, mint a képein.

A napokban írtunk arról, hogy az ukrán lány, Valerija Lukjanova, aki élő Barbie babává operáltatta magát, megunta az alakját, és szeretne izmosabb lenni. A legfrissebb képsorozatain ugyan nem túlzottan izmos, ám így is eléggé látványos a testfelépítése.

Forrás: Facebook / Valeria Lukyanova Forrás: Facebook / Valeria Lukyanova

A közösségi oldalán követők a képeket elnézve meg is gyanúsították: valójában a lány Photoshop segítségével éri el az összhatást. Valerija legfrissebb nyilatkozatában ugyan tagadta, hogy durván manipulálná a képeit, ám azt nem tagadta, hogy a legutóbbi fotósorozatán valóban javított a képek állagán.

Forrás: Facebook / Valeria Lukyanova Forrás: Facebook / Valeria Lukyanova

Felkerült Valerijáról egy videó is, amin azért jobban látszik, mennyivel másabb a teste a képeken, mint a valóságban. Persze bárhogy is nézzük, a testfelépítése valóban nem hétköznapi, ám kétségtelenül természetesebb hatást kelt furcsa beállások és esetleges képi manipulációk nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.