„Rapappap" – Nálunk ő a kedvenc az Eurovízión

szerb Robbie Williams Boggie Eurovíziós Dalfesztivál Belga elődöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boggie után nálunk a belga Loïc Nottet vitte a pálmát az Eurovíziós Dalverseny első elődöntőjén. A srác, dalával a jövő Robbie Williamsét idézte meg. A szerb előadóra pedig nem lehetett nem odafigyelni, hiszen hatalmas testével betöltötte a színpadot.

Kedd este óta a belga Loic „Rapappap" című dalát dúdoljuk, aki igazi modern életérzést varázsolt az Eurovízió színpadára. Örültünk, hogy végre nem egy szokásos, nagyívű és semmitmondó dalt kellett hallgatnunk. A Life.hu-nál egyelőre ő a nyerő, de még hátra van a második elődöntő, ami tartogathat meglepetéseket.

A szerb Bojana Stamenov brutális teste mindent vitt, ami a látványt illeti. A hangja sem volt elhanyagolható, de ez az erőszakos előadásmód nekünk nem jött be. Bojana már több tehetségkutatón is indult, például a Serbia's Got Talentben 2012-ben, ahol a fináléig jutott. Az biztos, hogy az Eurovízióra is hatásos produkcióval érkezett, de nekünk Boggie letisztult, elegáns dala sokkal jobban tetszik, ezt elfogultság nélkül állíthatjuk.

A Down kórosokból álló Finn punk együttestől sokat vártunk, hiszen szinte biztosak voltunk benne, hogy továbbjutnak a döntőbe. Cukik is voltak, simán adtunk volna nekik is egy szavazatot. Ám az ő nevük mégsem hangzott el a 10 legjobb előadó között. Sebaj, mi azért megmutatjuk nektek őket, mert bebizonyították, ha van egy álmod semmi nem állhat az utadba.

Meglepő vallomás: Ördög Nóra lángossütőnek állna a tévézés helyetthttp://www.life.hu/bulvar/20150519-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-az-osszezarva-friderikusszal-musorban-elmondta-inkabb-langossuto.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsorban Nóri meglepő vallomást tett: a műsorszerkesztés helyett szívesebben készítene lángosokat egy sütödében.TV + Bulvár--Imádnivaló kutyusos videó – ezt látnod kell!http://www.life.hu/bulvar/20150515-cuki-kutyusos-video-amit-latnod-kell-igy-varjak-a-kutyak-haza-gazdajukat.htmlZseniális kisfilmet találtunk, melyből kiderül, milyen cukik a kutyák, amikor gazdijukra várnak.TV + Bulvár--Baukó Éva feltálalta a melleit - Hamihttp://www.life.hu/bulvar/20150520-bauko-eva-az-rtl-klub-valovilag-egykori-szereploje-feltalalta-a-melleit-es-szexi-dekoltazst.htmlJó vacsorához szexi dekoltázs, Baukó Éva tudja, mitől döglik légy.TV + Bulvár--Berki Krisztián csókot kért Cinthya Dictatortól - "Nem akarok balhét"http://www.life.hu/bulvar/20150515-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-csokot-kert-cinthya-dictatortol-az-eden-ejjel.htmlBerki szerette volna, ha műsorvezetőtársa megmutatja neki a színpadi csókot. Vajon mit lépett erre Cinthya?TV + Bulvár--Mindenki elsírta magát a TV2 adásában: két embert küldtek hazahttp://www.life.hu/bulvar/20150520-mindenki-sirt-ket-ember-esett-ki-az-eden-hotel-jatekabol-eden-gabornak-az-agressziv-viselkedese.htmlÚgy tűnik, egyre rosszabbul viselik a játékot a 62 napja tartó játékban a szereplők.TV + Bulvár--Rendőrt hívtak Kerényi Mikós Gáborrahttp://www.life.hu/bulvar/20150520-rendort-hivtak-kerenyi-mikos-gaborra-a-fame-musical-flashmobja-miatt.htmlHirtelen ellepték az Oktogont az Operettszínház táncosai tegnap, amivel nem kis galibát okoztak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.