Kerényi Miklós Gábor Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hirtelen ellepték az Oktogont az Operettszínház táncosai tegnap, amivel nem kis galibát okoztak.

Állt a bál tegnap az Okotgonon. Ugyanis az Operettszínház sajátos reklámmal hirdette legújabb produkcióját, a Fame-t, mégpedig egy flashmobbal. A művészek elfoglalták a járdát és az úttestet is, mintegy fittyet hánytak arra, hogy mekkora bosszúságot okoznak az autósoknak a város egyik legforgalmasabb csomópontján. Nem is csoda, hogy még ki is hívták rájuk a rendőrséget.
"Úgy tudjuk, a közeli Aradi utcában volt egy rendőri akció, ők jöttek át megnézni, mi történik... Igazoltattak, mivel akadályoztuk a forgalmat, de a flashmob csak három percig tartott" - mondta a színház sajtófőnöke, Lencsó Rita a Borsnak.
Úgy tudni, ezt az eseményt két hónapja tervezték meg. Két autó és nyolc taxi állt be a kereszteződés közepére, amire felpattantak a táncosok, és elkezdődött a show.
"Egy perc múlva ott is voltak a rendőrök... Átfutott rajtam, hogy leparancsolnak-e bennünket a kocsiról, de hál’ istennek, nem volt probléma. Nagy tapsot kaptunk, lepattantunk az autóról, én bevágódtam a tömegbe, így megúsztam az igazoltatást" - mondta Gömöri András Máté énekes

Forrás: TV2 Forrás: TV2

."Nem számítottunk arra, hogy ilyen hihetetlen gyorsan lecsapnak ránk. Óriási tömeg kellős közepén megjelent a szirénázó rendőrautó, de az előadást szerencsére végig tudták csinálni a fiatal művészek. Valóban igazoltattak, de bízom benne, hogy ennek mindössze az lesz a következménye, hogy sokan nézik majd meg az előadásunkat" - mondta Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház vezetője.
A színház sajtófőnöke elárulta, hogy egy műszaki dolgozó fegyelmi büntetést kapott a rosszul sikerült akció miatt Lőrinczy György főigazgatótól.

Damu hálás Palácsiknakhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-damu-roland-szinesz-akinek-hamarosan-megjelenik-a-konyve-harom-ev-borton-utan-halas-palacsik.htmlÚgy tűnik, kezdenek jóra fordulni a börtönből nemrég szabadult Damu Rolandnak és feleségének, Edina Monának az élete. Az asszony egykori adminisztrátorból lassan profi író lesz, a színésznek pedig egyre több a munkája.TV + BulvárOrigoTragikusan fiatalon öngyilkos lett: felakasztotta magát a kisgyermekes sportolóhttp://www.life.hu/bulvar/20150519-adrian-robinson-jr-nfl-jatekos-felakasztotta-magat-25-evesen.htmlMegdöbbentő: 25 esztendős korában felakasztotta magát Adrian Robinson Jr, NFL-játékos.TV + Bulvár--Bréking! Megvan az eredmény! Na,vajon tovább jutott Boggie az Eurovizión?http://www.life.hu/bulvar/20150519-csemer-boogie-boglarka-immar-tulvan-az-eurovizios-dalverseny-elso-nemzetkozi-fordulojan.htmlCsemer „Boogie” Boglárka immár túlvan az Eurovíziós Dalfesztivál első nemzetközi fordulóján. Íme az eredmény!TV + Bulvár--Meglepő vallomás: Ördög Nóra lángossütőnek állna a tévézés helyetthttp://www.life.hu/bulvar/20150519-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-az-osszezarva-friderikusszal-musorban-elmondta-inkabb-langossuto.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsorban Nóri meglepő vallomást tett: a műsorszerkesztés helyett szívesebben készítene lángosokat egy sütödében.TV + Bulvár--Elvesztette babaháját az X-Faktor nyertese, Tóth Andihttp://www.life.hu/bulvar/20150518-elvesztette-a-babahajat-az-x-faktor-nyertese-toth-andi-power-plate-edz.htmlFurcsán átalakult Tóth Andi teste, aki bájos gömbölyűséggel nyerte meg az X-Faktort. Súlya nőtt, mérete csökkent, és lába is összement.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÉden Peti nem folytatja a játékot Marianna nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20150519-eden-peti-es-eden-marianna-az-eden-hotel-3-jatekosai-nem-folytatnak-egymas-nelkul.htmlElkezdődött az Éden Hotel kemény végjátéka. Most már nincs barátkozás, nincsenek érzelmi szálak, csak taktika. Peti és Marianna ezt máshogy gondolják? TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.