1000 négyzetméternyi virág köszönti a rendkívüli nőket

Forrás: Thinkstock -
nők Activia virágszőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40.000 virággal köszöntik a magyar nőket május 24-én vasárnap, a Március 15. téren, Budapesten. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet a nők mindennapi helytállására.

1000 négyzetméteren, és legalább ennyi színben pompázó virágszőnyeggel vidítják fel a belvárosi Március 15. teret. A Danone Activia jóvoltából az odalátogató nők haza is vihetnek egy kis részt a virágszőnyegből. De a férfiaknak sem kell üres kézzel távozniuk, ők azért kaphatnak a virágból, hogy megajándékozzák a számukra legkülönlegesebb nőt.

Forrás: Thinkstock

A tervek szerint több, mint negyvenezer virágból állítják össze a művet az ismert virágszobrász, Gulyás Tamás vezetésével. Ekkora virágszőnyeg még sosem készült Magyarországon.

A szervezők szerint sokszor természetesnek vesszük, hogy a nők anyaként, barátként, társként és kollégaként is mellettünk vannak, pedig ez a teljesítmény rendkívüli, amire nem lehet elégszer felhívni a figyelmet. A nők sokszínűségét jelképezi az a rengeteg különböző növény és szín is, amely megjelenik a virágszőnyegen.

A programról ITT olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.