Antal Timi X-Faktor hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét hatalmas változáson ment át Antal Timi, akinek haja az elmúlt években a vörös többféle árnyalatában pompázott. Az eredmény meglepő!

Rá sem ismerni az X-Faktor énekesnőjére, annyira megváltozott az arca attól, hogy a hajszínt váltott. Olyan kis törékeny, bájos lett!

Forrás: Life.hu

"Egyenesen a fodrásztól jöttem a szépségversenyre, ti vagytok az elsők, akik az új frizurámmal láttok. Nem csak a hajam színe változott meg, a fazonja is. Mindenhol vágattam belőle, és levetettem a póthajamat, ami elöl hosszabbította meg a tincseimet. A színe pedig? Ombre árnyalatos, egy kicsit szőkés, barnás, vöröses. De sokkal világosabb tónusú, mint korábban" – mutatta az énekesnő, aki mást is megváltoztat magán.

"Hízókúrába kezdtem, ugyanis a testem sokkal vékonyabb lett, mióta nem sportolok. Most 45 kilót nyomok, és szeretnék újból 49 lenni, mint az X-Faktor idején. Sportolni is többet szeretnék, hogy visszaszerezzem az izmaim tónusát. Kell is a jó forma, nemrég volt az első zenekari fellépésem, nagyon jól sikerült, és nagyon élveztem, kell, hogy teljes erőbedobással tudjam szórakoztatni a közönséget" – mondta Timi, aki hamarosan férjhez megy szerelméhez, Sanyihoz, és különleges esküvőre készül.

Szerinted melyik hajszín állt jobban Timinek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.