Brutális: 20 diák akarta megerőszakolni a tanárnőt

Forrás: Thinkstock -
vizsga középiskola nemi erőszak tanárnő puskázás diák támadás Egyiptom Kairó pedagógus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskázáson kapta a pedagógus a tanulókat záróvizsga közben. A fiúk brutális módszerrel próbálták megbosszulni, amiért emiatt kiküldte őket a teremből.

20 tinédzserkorú fiú próbálta megerőszakolni egy tanárnőt Kairóban, Egyiptomban, miután a pedagógus észrevette, hogy puskáznak a záróvizsgán - jelentette több lap, köztük az Emirates 24/7.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A középiskolai tanárnő, miután észrevette a csalást, kiküldte őket az osztályteremből. A fiúk bosszúból a vizsga után megvárták a pedagógust és megtámadták: a hírek szerint letépték a ruháját és megpróbálták megerőszakolni. Végül tanárok és diákok együtt siettek a tanár segítségére, ők szedték le róla a dühös tanulókat.

Az oktatási minisztérium az iskola igazgatóját és helyetteseit felfüggesztette pozíciójukból, amiért nem akarták jelenteni a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.