Ahány ember, annyi szokás, erről már számtalanszor megbizonyosodtunk. De körülnéztél már például egy kávézóban, melyek azok az embertípusok, akik mindig megtalálkatóak körülötted? Mi megtettük. 

Azt tudjuk, hogy egy jó fekete mindig divatos, és azt is, hogy látte máccsiátó nem létezik. Most bemutatjuk a kávézók közönségét.

1. A kávésznob

A kávésznob mindenkit lenéz, aki tejet, ne adj Isten cukrot kér az italába. Általában a teraszon cigizik, napilapot olvas, és csúnya pillantásokat vet a cappuccinójukat fogyasztó csajokra. Ha rosszul mondod ki az italod nevét, felszisszen, kijavít. 

Forrás: Thinkstock

2. Az üzletember

Mindegy, hogy korán reggel vagy késő délután van, egy öltönyös üzletember biztosan betér a közeli kávézóba. Nagy valószínűséggel ügyfélre vár, viszonylag hangosan külföldi hangzású szavakat használ, mikor telefonálgat. Márpedig ha nem éppen ügyféllel van, akkor telefonálgat.

3. A semmit nem fogyasztó

Minden kávézóban felbukkan egy semmit nem fogyasztó vendég, aki valószínűsíthetően a mosdóba szerene bejutni.

4. A turista

Szinte biztosan americanót rendel, és azonnal a wifit keresi. 

5. A laptopos ember

Olyan márpedig nincs, hogy egy kávézóban ne ülne legalább egy laptopos vendég. Akár órákon keresztül. Egészen addig foglalkoztatni fog a kérdés, vajon mit csinál ennyi ideig, amíg nem ülsz be egyszer te is egy lattéra, laptoppal.

6. A hangosan beszélő

Tudod, ő az, akiről másodpercek alatt megtudod, milyen a pasija az ágyban, akkor is, ha nagyon nem vagy rá kíváncsi.