Puzsér Róbert lesz az egyik főszereplője az RTLII csatornán júniusban induló, gyomorbavágóan őszinte, Szelfi című sorozatnak. Kiderült, miért vállalta el a szerepet. 

Két hónapja igent mondtam az RTL-nek egy új formátumú tévés videónapló elkészítésére. Egyrészt, mert úgy gondolom, hogy a reality is egy kommunikációs forma, amit nem szükségszerűen kell megtölteni stricikkel, kurvákkal, faszpörgető retardáltakkal, vagy a vidéki diszkók atlétás-suhogós, slusszkulcspörgető alfahímjeivel. Ahogy bármit, úgy ezt is lehet tartalmasan csinálni. Amennyire nem érdekelnek Győzike meg Berki hétköznapjai és gondolatai, annyira kíváncsi lennék mondjuk Laár András vagy Pintér Béla világára -írja Puzsér Róbert a Facebookján.

Forrás: VIASAT3

Másrészt azért mondtam igent az RTL felkérésére, hogy Hajdú Péter ellenem zajló jogi terrorhadjáratának jól dokumentált nyoma maradjon a hazai nyilvánosságban. Miután Hajdú számára nyilvánvalóvá vált, hogy ebben a két hónapban minden bírósági tárgyalásomon ott lesz az RTL kamerája, az igazság iránti olthatatlan vágya alábbhagyott, és kapcsolatai révén elintézte, hogy ez idő alatt ne legyen tárgyalás, ami aligha lehetett egyszerű, hisz két ülést is el kellett napoltatnia. Mindenesetre remélem, hogy ez a műsor kiváló promója lesz a YouTube-csatornámnak, ahol részletes tárgyalótermi összefoglalókkal jelentkezem, amint Hajdú a bírósági gépezetet újra beindítja - folytatja. 

Természetesen, ahogy a kritikustól megszokhattuk, igencsak terjedelmes, szókimondó posztot szánt véleményének, az egészet ITT érheted el.