20. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előadója, Boggie, aki elmondása szerint sokkal előrébb várta magát és csapatát.

Bár jobb eredményre számított, Csemer Boglárka „Boggie" elégedett az Eurovíziós Dalfesztiválon nyújtott teljesítményével.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Hazudnék, ha azt mondanám, nem vagyok csalódott, nyilván ismerem a saját dalom értékét, és hittem benne annyira, hogy az élmezőnybe vártam magunkat. Sokat beszélnek az eurovíziós körbeszavazásról, amit leginkább a középmezőnyben lehetett érezni, egészen gyenge műveket is fel tudtak hozni elénk az ajándékpontok"

- mondta el Borsnak Boggie, aki szerint ő mindent megtett, hogy tökéletes produkcióval álljon a színpadra, és bár igyekezett magabiztos maradni, rosszul esett neki, hogy itthonról - és bizony olykor külföldről is - olyan sok negatív kritikát kapott ő és a dala is. „Furcsa érzés volt megtapasztalni, hogy bár a hazai közönség választotta ki a dalomat, hogy a Wars For Nothing képviselje az országot idén, valahogy mégsem mindig éreztem a sajtó támogatását. Voltak, akik úgy éreztem, örömüket lelték a negatív hírek, a rossz kritikák felkutatásában, holott egy negatív kritikára jutott áltag tíz pozitív is." Boggie ennek ellenére úgy érzi, élete egyik legmeghatározóbb élménye volt az Eurovíziós Dalfesztivál, és rengeteg fejlődött szakmailag is.