Vajna Timi Kárász Róbert TV2 Miss Universe Hungary szépségkirálynő választás Mokka Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető szerint Vajna Tímea hibát követett el a szépségkirálynő-választásnál, és azt is kifejtette, hogy miért.

Kárász Robi ismét Humor Herold üzemmódra váltott, és egy ijesztő megjegyzés után nyálas bókkal kedveskedett Vajna Timinek és Tomán Szabinának. A két hölgy már kiválasztotta azt a 16 lányt, akik megküzdhetnek a 2015 Miss Universe Hungary címért.

„A vendégeinknek tulajdonképpen mondhatnánk azt, hogy nagy hibát követtetek el. Timi és Szabina, miért nem indultatok el a versenyen?" – vicceskedett Robi, a lányok pedig elolvadtak.

Cseke Katinka szívinfarktust kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20150527-cseke-katinka-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-szerepe-szerint-szivinfarktust-kapott.htmlA színésznő elárulta, szerencsére enyhébb lefolyású szívrohamról van szó és hamarosan összeszedi magát.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKitalálod, ki ez a tini a képen?http://www.life.hu/bulvar/20150527-andy-vajna-producer-schobert-norbi-fitnessgurua-hasonlitott-fiatalabb-koraban.htmlVajna Timi férjéről, Andy Vajnáról posztolt tinikori fotót, amelyen véleményünk szerint egy cseppet Schobert Norbira hajaz.TV + Bulvár--Róza kitálalt: Ilyen Kárász Robi valódi énjehttp://www.life.hu/bulvar/20150526-roza-karasz-robert-parja-lerantotta-a-leplet-karasz-robirol-a-tv2-musorvezetojerol.htmlRóza, Kárász Robi párja és Fésűs Nelly a Fem3 Café adásában mesélték el, úgy érzik, már-már szinte tökéletes a párjuk.TV + Bulvár--Bizarr ajándék: Éden Snjezi kukimosóval kedveskedett Bencénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150528-eden-snjezi-kukimosoval-kedveskedett-bencenek.htmlÉden Snjezana és Bence a finálé hetében néhány napra visszatértek a Hotelbe. Nem hiába!TV + BulvárOrigoGönczi: „Egy újságból tudtam meg, hogy gyermek fog születni"http://www.life.hu/bulvar/20150528-gonczi-gabor-a-sajtobol-ertesult-rola-hogy-tatar-csilla-terhes.htmlKét nappal a válásuk után, a sajtóból értesült arról Gönczi Gábor, hogy volt felesége, Tatár Csilla várandós – legalábbis ezt nyilatkozta egy friss, vele készült interjúban.TV + Bulvár--Ittas vezetésért tartóztatták le a színészt! Íme a rendőrségi fotó!http://www.life.hu/bulvar/20150527-sam-shepard-szineszt-rendezot-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlA 72 éves Sam Shepard színészt és Pulitzer-díjas rendezőt tegnap este ittas vezetés miatt tartóztatták le.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.